Vatsalihaksistaan tutun kaunottaren raskausajan treeni sai ihmiset huolestumaan - ymmärrätkö?

06.07.2017 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarah Stage tunnetaan rautaisesta kunnostaan.

Sarah Stage nousi maailman tietoisuuteen muutama vuosi sitten ollessaan viimeisillään raskaana. Tuolloin hän julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, josta oli todella, todella vaikea päätellä sitä, että hän oli viimeisillään raskaana. Kuvan hänestä näet täältä.

Lihaksikkaasta naisesta tuli hetkessä nettisensaatio, jonka elämä ja vartalo on sen jälkeen kiinnostanut kansaa ympäri maailman. Naisen tuorein Instagram-video on kuitenkin saanut hänen seuraajansa huolestumaan.

Kyseisessä pätkässä kuudennella kuukaudella raskaana oleva Stage nähdään tekemässä vatsalihastreeniä, johon kuuluvat olennaisena osana myös erilaiset vatsarutistukset. Monet seuraajat ovat kuitenkin huolissaan lapsen terveydestä.

"Onko sinun ihan viisasta treenata noin?"

"Itse olen kuudennella kuulla raskaana, ja lääkäri kielsi minulta vatsalihastreenin," toteaa muun muassa eräs kommentoijista.

Moni on kuitenkin ollut myös Stagen puolella. Heidän mukaansa treenata voi, kunhan itse siihen pystyy ja lääkäri on samoilla linjoilla.

"Olet todellinen inspiraatio."

"Kyllä hän voi treenata, jos tuntee olonsa tarpeeksi hyväksi siihen. Itsekin treenasin koko raskauden ajan ja sain terveen lapsen."

Videon treenistä voit katsoa alta.

Lue myös: Kolme viikkoa synnytyksestä - raskausajan sixpackistaan tutuksi tullut malli julkaisi uuden kuvan

Kilpailut

Uusimmat