Bloggaaja jakoi harvinaisen rehellisen salikuvan itsestään - "Kuin olisin laskenut alleni"

10.07.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Fitness-bloggaaja haluaa kuvallaan välittää aitoa tunnelmaa.

Instagram on tulvillaan epärealistisen näköisiä saliselfieitä, joissa treeniin liittyvä hikisyys ja uupuneisuus loistavat poissaolollaan. Eräs nainen päätti mennä saliselfiellään vastavirtaan, ja hän on saanut päätöksestään paljon kiitosta.

Planking For Pizza -nimimerkin alla Instagramia päivittävä ja blogia pitävä Jess jakoi muutama päivä sitten itsestään kuvan, joka on otettu heti erityisen raskaan treenin jälkeen. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä.

”Ehkä tämä ei ole kovin hohdokasta tai Insta-kelpoista, mutta tämä olen minä! Rehellisenä ja hetkessä kiinni. Hikisenä ja likaisena, ja näytän siltä kuin olisin laskenut alleni”, nainen aloittaa kuvatekstinsä. Hän tarkentaa, että hän ei sentään laskenut treenin aikana alleen, vaan housuissa näkyvä läntti on treenin aikana erittynyttä hikeä.

Jess kirjoittaa, että rehelliset kuvat saattavat olla hyvinkin epäimartelevia.

”Lempikuvat itsestäni ovat ennakoimattomia, suunnittelemattomia ja usein epäimartelevia. Koska ne eivät ole pakotettuja tai poseerattuja, niistä välittyy huoleton tunnelma ja onnellisuus siitä että olen oma itseni”, nainen kirjoittaa.

Harvinaisen rehellisestä salikuvasta on tykätty Instagramissa jo melkein 7000 kertaa. Kuvaan on tullut kymmenittäin kommentteja, joissa Jessiä kiitellään hänen rehellisyydestään.

Lue myös: Kim Kardashian on upea ilmestys myös kuntoillessaan - treeniasu korosti muotoja

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat