Kuva: AOP

Mies luki vahingossa oikean Harry Potter -kirjan sijaan fanifiktiota: "Kirjahan on täynnä seksiä!"

11.07.2017 18:15 - Senja Rapila

Ystävysten hilpeä keskustelu on naurattanut sosiaalisessa mediassa.

"Ystäväni lukee Harry Potteria ensimmäistä kertaa. Yhtäkkiä hän tajusi, että lukee fanfictionia Feeniksin killasta oikean kirjan sijaan", Twitter-käyttäjä Shelley Zhang kirjoitti julkaisemiensa kuvien yhteyteen, missä nähdään kahden ystävyksen välinen tekstiviestiketju Harry Potter -kirjoista.

Se, että Shelleyn ystävä luki todellisuudessa fanifiktiota, kävi ensin ilmi siitä, kun Shelleyn ystävä puhui Harry Potterin ärsyttävän, lellityn serkun kuolemasta Harry Potter ja Feeniksin kilta -kirjassa.

"Ai hän ei hyppää rakennuksen katolta? Hän on komennuskirouksen alaisena ja hänet pakotettiin hyppäämään koulunsa katolta. Hänet pakotti se rottamies", ystävä kirjoittaa keskustelussa, jonka jälkeen Shelley selventää, ettei tätä ole tapahtunut oikeissa kirjoissa.

"Harry Potterissa ei ole seksiä"

Tilanne kuitenkin muuttuu vielä huvittavammaksi, kun hänen ystävänsä kysyy Harryn ja Hermionen intiimistä välikohtauksesta.

"Harry Potterissa ei ole seksiä", Shelley kirjoittaa ystävälleen.

"Mitä?! Feeniksin kilta oli täynnä sitä!" ystävä kirjoittaa hämmästyneenä.

Tämän jälkeen Shelley selittää, että kirjasarjan viidennessä osassa Harry hädin tuskin sai suudeltua ensimmäisen kerran tyttöä, eikä se edes ollut Hermione. Lopulta viimeisen pisteen keskustelulle laittoi hänen ystävänsä kysymys Dracon ja Ginnyn väleistä.

"Tiedän varmasti mikä vastaus tulee olemaan, mutta feikkasivatko Draco ja Ginny raiskauskohtauksen?" hän vielä varmistaa, jonka jälkeen Twitter-kuvien jakaja menettää toivonsa lopullisesti.

"Kuka sairas ihminen kirjoittaa tällaista? Herranjumala!" ystävä toteaa keskustelun päätteeksi.

Voit lukea koko keskustelun alapuolelta.

Lähde: Mashable

Lue myös: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat 2 -elokuvasta lisätietoja: "Viittauksia Harry Potter -elokuviin"

Lue myös: Fanitekoisen Voldemort-elokuvan ensimmäinen traileri sai häkeltyneen vastaanoton - "Liian hyvä"

Lue myös: Daniel Radcliffella on monia naispuoleisia kaksoisolentoja - katso hauska video

Kilpailut

Uusimmat