Kuva: Instagram

Onko hienompia Snapchat-päivityksiä nähty? Miehen snäppitaide hakee vertaistaan

22.07.2017 08:45 - Iiro Myllymäki

Matthew Perlman on erikoistunut julkkisten kuvien uudelleen luomiseen Snapchatin piirtotyökalulla.

Snapchatin erilaisilla ominaisuuksilla on hauska leikkiä. Harva voi kuitenkaan sanoa olevansa Snapchat-taiteessa samalla tasolla kuin 23-vuotias Matthew Perlman.

Perlman on ottanut upeasti haltuun Snapchatin piirtotyökalun. Hän on erikoistunut luomaan uudelleen julkkisten tunnettuja kuvia, ja hänen piirustuksissaan nähdään muun muassa Kim Kardashian, Beyoncé ja Justin Bieber. Piirustustensa osaksi mies liittää myös omat kasvonsa. Mies on jakanut Snapchat-kuviaan Snapchatarrtt-nimisellä Instagram-tilillä.

Jo pitkään graafista suunnittelua ja maalaamista harrastanut Perlman kertoo Metro.co.uk-sivustolle olevansa Snapchatin aktiivinen käyttäjä.

- Leikin piirtotyökalulla ja huomasin, että kykenin siten luomaan mahtavia taideteoksia, jotka osoittavat taiteellisen lahjakkuuteni, Perlman kertoo Snapchat-taiteilunsa alkupisteestä.

Mies on löytänyt oman suosikkinsa tuotannostaan.

- Oma suosikkini on Justin Bieberin Calvin Klein -mainos. Tämä oli ensimmäinen kuva, josta tajusin, että pystyn luomaan uudelleen ikonisia kuvia realistisen näköisesti, Perlman sanoo.

Lue myös: Piirtävä kovakuoriainen ihastuttaa netissä - hurja määrä someseuraajia!

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat