Nainen tekee kuukautisista ja raskausarvista kauniita taideteoksissaan - katso kuvat!

23.07.2017 11:15 - Tiina Svensk

Tarkoitus on tehdä vaietusta aiheesta kaunis, ja siten helpommin käsiteltävä.

Kuukautisia ja raskausarpia ajatellaan harvoin kauniiksi asioiksi. Näin ajattelee ainakin taiteilija Cinta Tort Cartró, joka on päättänyt tehdä molemmista asioista kauniita taideteoksissaan. Metro uutisoi taiteilijasta, jonka kuvat ovat keränneet nopeasti suosiota Instagramissa.

21-vuotias espanjalaistaiteilija haluaa levittää taiteellaan sanomaa itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta. Hän kertoi uutissivusto Metrolle päätyneensä tekemään taidetta ensin kuukautisista, sillä taiteilijan mukaan kuukautiset ovat hyvin vaiettu aihe vielä tänäkin päivänä:

- Minulle ei koskaan kerrottu kuukautisista koulusta. Minulla ei kerrottu, että kuukautiset ovat todellakin sykli, jossa on eri vaiheita. Minulle ei kerrottu, että eri vaiheet vaikuttavat oloon ja voit hyötyä eri vaiheista, taiteilija avaa.

Taiteilija kertoo, että hän haluaa työllään käsitellä etenkin rasismiin ja seksismiin liittyviä aiheita ja epäkohtia. Tällä hetkellä hän keskittyy kuitenkin vielä työstämään puhuttelevia töitä kuukautisiin ja raskausarpiin liittyen.

Katso kuvat alta. Jos kuvat eivät näy, löydät ne taiteilijan Instagram-tililtä täältä.

Lue myös: Treenaa ja syö näin kuukautiskierron eri vaiheissa - elämäsi helpottuu kummasti

Lue myös: Voiko kuukautisten aikana tulla raskaaksi? Asiantuntijat vastaavat

Lue myös: Kuinka kuukautiskierto vaikuttaa oloosi? Hormonien synnyttämät oireet muuttuvat viikoittain

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat