Kuva: Fotolia

Suomalaisvaimo rakastui 120-kiloiseen mieheen: "Kaveri kysyi, miksi seurustelen lihavan kanssa"

02.08.2017 11:30 - Anna Hopi

Bloggari Brita Boström avautui kumppaninsa kokemasta kokosyrjinnästä.

Mommy Be Good -blogia kirjoittava kuuden lapsen äiti Brita Boström on herättänyt Facebook-julkaisullaan tunteita. Hän kirjoitti Facebook-päivityksen siitä, miten miehen painonpudotus on muuttanut ihmisten suhtautumista. Nyt, kun oma kumppani on 40 kiloa kevyempi, kehuja on alkanut sadella joka suunnalta. Sen sijaan 120-kiloista miesta ei huomannut positiivisessa mielessä oikein kukaan.

Sen sijaan lähipiirissä ihmeteltiin, mikä paria oikein veti yhteen.

"Mä muistan, kun joku mun tuttava, ehkä jopa kaveri, kysyi miksi mä seurustelen lihavan ihmisen kanssa. Mä rakastuin 120 kiloiseen ihmiseen. Painan itse 56kg. Se oli joidenkin ihmisyydelle liikaa, ja onnittelinkin itseäni lähipiiristäni poikkeavista prioriteeteista. En ymmärtänyt nimittäin kysymystä. Mullahan oli empaattinen, huomioonottava, perhekeskeinen ja komea mies?" Boström kirjoittaa.

Mies teki elämäntapamuutoksen ja laihtui roimasti, minkä jälkeen vieraat ja puolitutut alkoivat kommentoida.

"Nyt sä kelpaat. Olet jotakin. Sulle voi jutella kuin ihmiselle. Sulla on uskottavuutta, sun ääni ei ole vain taustalle häviävä hissimusiikki. Sun ideat on hyviä. Luonnekkin parani 80% vähintään, ja olet parempi ihminen. Nyt sua voi rakastaa. Nyt kannattaa olla uskollinen. Nyt voi kehua. Mä oksennan noista jokaisesta pienesti mun pään sisällä", Boström sanoo.

Vaimo alleviivaa, että hänelle oma mies on aina riittänyt sellaisena kuin on, ja näin pitäisi olla myös muiden ihmisten kanssa. Lue koko päivitys alta.

Lue myös: Tuntematon haukkui nuorta naista lihavaksi - poikaystävän vastauksesta nettihitti

Kilpailut

Uusimmat