Kuva: Fotolia

Äiti jakoi kuvan vartalostaan vain tunteja synnytyksen jälkeen - taustalla tärkeä sanoma

02.10.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Äiti halusi rohkaista muitakin olemaan ylpeä vartalostaan.

Australialainen kolmen lapsen äiti, Elise Raquel, päätti julkaista hyvin aidon ja tunteellisen kuvan synnytyksen jälkeen. Raquel julkaisi kuvan Instagram-tilillään, tarkoituksena puhua synnytyksen jälkeisestä vartalosta. 

Nainen kertoo, että hänen mieltään ei hivele se, että synnytyksen jälkeen hän joutuu käyttämään vielä raskausvaatteita, vaikka vauva on jo hänen käsivarsillaan. 

"Ensimmäisen lapsen jälkeen en halunnut nähdä omaa vartaloani. Halusin peittää sen heti synnytyksen jälkeen, mutta nyt kolme raskautta myöhemmin ymmärsin, että en halua häpeillä vartaloani. 

Olen ylpeä siitä, mitä vartaloi on saanut aikaan. Se on kantanut kolme lasta. Vaikka olen kerännyt jokaisen raskauden aikana lisää raskausarpia ja kiloja, en silti häpeile näyttää juuri synnyttänyttä vartaloani." 

Raquel kertoo, että hän päätti jakaa kuvan synnytyksen jälkeisestä vartalostaan oman kokemuksensa kautta. Hänen mukaansa naisella ei ollut mitään tietoa, millainen vartalo synnytyksen jälkeen olisi, tai miten se palautuisi. Kuva on saanut kunnioitusta tuhansilta muilta äideiltä. 

"Minun vanhin lapseni on 21-vuotias ja nuorin täytti viisi vuotta. Toivon, että joku olisi näyttänyt silloin ensimmäisen lapseni syntymän jälkeen minulle tämän kuvan. Minusta tuntui siltä, että olin ainut kenellä oli roikkuva maha ja raskausarvet." 

"Kuinka upea kuva. Tämä muistuttaa minua oman lapseni syntymästä." 

"Olen niin ylpeä sinusta. Inspiroit niin monia äitejä ympäri maailmaa." 

Lue myös: Äiti koki järkytyksen - käräytti lastenhoitajan juomasta rintamaitoa

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat