Fitness-kaunotar julkaisi alastonkuvan itsestään viimeisillään raskaana - vatsan koko puhuttaa taas

06.10.2017 13:45 - Karoliina Kotala

Fitness-kaunottaren raskauskuvat ovat jälleen saaneet ihmiset sekaisin, ennen kaikkea naisen vatsan ansiosta.

Uutisoimme aikanaan fitness-kaunotar Sarah Stagen raskaudesta, naisen odottaessa ensimmäistä lastaan. Ahkerasti treenaavan kaunottaren vatsakuvat olivat herättäneet lähes palautemyrskyn ja jälleen kohu on noussut samaisesta aiheesta.

Toista lastaan odottava Stage on viimeisillään raskaana, mutta raskaus ei juuri ulospäin näy. Monet ovatkin ihmetelleet, kuinka vatsa todella voi olla noin pieni ja onko lapsella ja äidillä todella kaikki hyvin. Torstaina Sarah julkaisikin alastonkuvan itsestään ja nainen on myös Instagramissa viestittänyt kritisoijilleen positiivisuuden antavan hänelle lisävoimaa.

Alla tuore alastonkuva:

9. kuulla raskaana oleva Stage on pitkin raskauttanut treenannut edelleen ahkerasti, mutta kertoo tuoreimman treeninsä olevan todennäköisesti viimeinen ennen lapsensa syntymää.

- Osa ihmisistä tuntuu kuvittelevan, että koska treenaan raskaana, minulla on pakkomielle ulkonäköäni kohtaan. Sen sijaan minulla on pakkomielle pitää yllä terveellistä elämäntyyliä, jotka antavat sekä minulle että lapselleni parhaan mahdollisen elämänlaadun”, Stage on kirjoittanut Instagramissa.

Alla otteita Sarahin viimeisimmistä treeneistä:

Lue myös: Tiesitkö: Tärkein kysymys, joka jokaisen vanhemman tulisi kysyä lapseltaan ruokailun aikana

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat