Lihaksistaan tuttu malli julkaisi uusia kuvia raskaudestaan - ei näy hiventäkään vauvavatsasta

18.07.2017 11:45 - Katariina Auvinen

Hän paljasti myös Instagramissa tulevan vauvansa sukupuolen.

Mallina työskentelevä Sarah Stage nousi maailman tietoisuuteen hieman yli vuosi sitten ollessaan viimeisillään raskaana. Hänen lihaksensa oli huimassa kunnossa ja vauvavatsa oli todella pieni. Hän sai paljon kritiikkiä osakseen siitä, että hän treenasi ollessaan viimeisillään raskaana. 

Nyt Stage on paljastanut odottavansa toista lastaan ja hänen ympärillään spekuloidaan taas, kuinka niin pieni raskausvatsa on mahdollinen. Hän julkisti viime viikolla kuvia Instagramissa, joiden mukaan hän olisi kuudennella kuulla raskaana. Kuvista ei voisi mitenkään päätellä tämän kaunottaren odottavan vauvaa vaan vatsa on vielä hätkähdyttävän litteä.

Hän paljasti hyvin antavalla kuvalla odottavansa poikaa ja olevansa siitä todella innoissaan. Eräässä kuvassa muun muassa Guessille mallina toiminut Stage kertoo lihonneensa raskauden aikana vain viisi kiloa. 

Hänen faninsa ovat osoittaneet tukeaan muistuttamalla, että mallin edellinen raskaus päättyi onnellisesti normaalipainoisen pojan syntymään. Heidän mukaan ihmisten pitäisi muistaa, että jokaisen naisen raskaus on erilainen eikä niitä saa verrata toisiinsa. 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Vatsalihaksistaan tutun kaunottaren raskausajan treeni sai ihmiset huolestumaan - ymmärrätkö?

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat