Nainen etsi avecia hääjuhliin Twitterissä - päätyi löytämään sulhasen itselleen

07.10.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Madison O'Neill on mennyt kihloihin Twitterin kautta löytämänsä hääseuralaisen kanssa.

Rakkaustarinoilla voi olla mitä erikoisimpia alkuja. Nykyään sosiaalinen media on osa yhä useamman parin rakkaustarinaa. Eräs nuori nainen on nyt ilahduttanut nettikansaa tarinallaan siitä, miten kevytmielinen Twitter-päivitys johti hänet löytämään elämänsä rakkauden.

Madison O’Neill oli kesällä 2015 juuri eronnut kumppanistaan. Hän oli menossa häihin, mutta hänellä ei ollut enää ketään avecinaan. Koska nainen ei halunnut mennä hääjuhliin yksin, hän laittoi päivityksen Twitteriin.

Ilmoittele, jos haluaisit olla seuralaiseni häissä huomenna”, Madison kirjoitti Twitterissä.

Nainen oletti, että hänen twiittiinsä vastaisi joku hänen läheinen ystävänsä. Nainen sai vastauksen Charlie Dohrmannilta, jonka kanssa nainen oli käynyt samaa lukiota mutta jota hän ei kunnolla tuntenut. Myöhemmin kävi ilmi, että Charlie oli jo lukiossa ollut kiinnostunut Madisonista, mutta oli ollut aina liian ujo lähestyäkseen häntä. Mies näki twiitissä tilaisuutensa.

Madison hyväksyi Charlien seuralaisekseen häihin, vaikka olikin aluksi hieman epäileväinen. Epäilyt olivat turhia, sillä kaksikolla oli erittäin hauskaa yhdessä. Pian häiden jälkeen he alkoivat seurustella. Nyt Madison on ilmoittanut Twitterissä, että kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen Charlie kosi häntä ja hän vastasi myöntävästi.

- En olisi todellakaan arvannut, että päätyisimme tähän, Madison kertoo Buzzfeedille.

Madisonin Twitter-päivityksestä on tullut todella suosittu. Siitä on tykätty jutun kirjoitushetkellä noin 500 000 kertaa. Kaksikon epätodennäköinen rakkaustarina on jälleen yksi muistutus netin ja sosiaalisen median voimasta. Ehkä sinkkujen kannattaa Tinderin sijaan suunnatakin Twitteriin?

Lue myös: 3 kaunista lausetta, jotka sinun kannattaa sanoa rakkaallesi jo tänään

Lue myös: Oletko löytänyt rinnallesi sen oikean? Merkit, joista tiedät, että hänestä kannattaa pitää kiinni

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat