Kuva: Fotolia

Nainen kysyi netissä neuvoa miehensä eväsideaksi - ideoiden sijaan saikin vihaista palautetta

10.10.2017 11:15 - Katariina Auvinen

Kommentoineet kehottivat muun muassa naisen lopettamaan heti eväiden tekemisen.

Australialainen vaimo ja äiti, Maddie, tuskaili ruokaongelman kanssa. Hän ei tiennyt mitä kokkaisi ja laittaisi miehelleen evääksi. Eväsrasiasta oli löytynyt hieman liian usein täytettyjä voileipiä, joten muita ideoita kaivattaisiin kipeästi. 

Maddie päätti kysyä eräässä internetin keskusteluryhmässä apua ongelmaansa. Ryhmässä oli monia äitejä, joten hekin varmasti olisivat painiskelleet saman ongelman kanssa. Kirjoitettuaan tekstin, Maddie saikin monia vastauksia lyhyessä ajassa. Ainut ongelma oli kuitenkin se, etteivät toisten naisten vastaukset liittyneet millään tavalla ruokaan tai kokkausideoihin. 

Sen sijaan muut äidit olivat vihastuneita siitä, että nainen edes pakkaa omalle miehelleen eväät työpäivän ajaksi mukaan. 

"Miehesi on jo aikuinen ihminen! Eiköhän hän itsekin osaa pakata eväänsä mukaan." 

"Teen omalle miehelleni saman, minkä hän tekee minulle, eli en mitään!" 

"Et ole miehesi äiti. Miksi teet hänelle eväät?"

"Meidän neuvomme on, että lopetat hänen eväänsä tekemisen heti." 

Pelkästään etunimellä esiintyvä Maddie joutui poistamaan lopulta kommentoinnin käytöstä. Hän kertoo australialaiselle Daily Telegraph -julkaisulle, olevansa erittäin murtunut ja surullinen saamistaan viesteistä. 

-Ainakin voin tehdä hänelle eväät. Rakastan miestäni ja hänellä on oikeus syödä eväänsä. Hänellä ei ole varaa syödä ulkona. 

Lue myös: Äiti jakoi kuvan vartalostaan vain tunteja synnytyksen jälkeen - taustalla tärkeä sanoma

Lähde: Daily Telegraph

Kilpailut

Uusimmat