Kuva: Fotolia

Poliisi pysäytti naisen epäiltynä rattijuopumuksesta - tilanne sai hurmaavan käänteen

30.10.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Naisen oma poikaystävä huijasi tätä nerokkaalla tavalla.

Facebookin Love What Matters -sivustolla jaetaan rakkaustarinoita. Kalifornialainen, Ellen Alexander, voi antaa miehelleen kiitokset sydämentykytyksiä aiheuttaneesta yllätyksestä, joka tallennettiin vielä videolle.  

Alexander oli ajamassa autollaan, kun hän näki punaiset valot takanaan. Poliisi pysäytti naisen ja epäili hänen ajavan humalassa autollaan. Alexander käskettiin ulos autosta, jonka jälkeen poliisi käski hänen pyörähtää ympäri. Tarkoituksena oli tarkkailla sitä, pystyisikö Alexander säilyttämään tasapainonsa. 

Nainen vaikuttaa ilmiselvästi turhautuneelta tilanteeseen. Hän kuitenkin pyörähtää ympäri, jolloin hänen edessään on myös poliisina toimiva poikaystävä, Kevin Bowes. Bowes oli laskeutunut polvensa varaan ja käsissään hän piteli kihlasormusta. 

Alexander yllättyy paljon kosinnasta. Hän tiedustelee poikaystävältään, kuinka tosissaan tämä on. Nainen vastaa Bowesin kosintaan myöntävästi. Video on saanut yli 6000 kommenttia, joista osa on hyväksyviä kun taas toiset paheksuvat tapaa kosia. 

"Ajattele sitä stressiä, minkä tämä tilanne aiheutti naiselle." 

"Todellista rakkautta on se, että kertoo miehelleen inhoavansa tätä kesken kosinnan."

"Aivan mahtava idea!"

"Tämä on mahtavaa, mutta tyttöystävällä on varmasti painava sana sanottavanaan kosintaan."

Lue myös: Virtahepovauva varasti huomion parin kihlajaiskuvassa - katso hauska kuva

Lähde: Love What Matters

Kilpailut

Uusimmat