Kuva: Fotolia

Äiti haluaisi antaa vanhoja lahjoja taaperolleen - vanhemmat raivostuivat

10.11.2017 11:15 - Katariina Auvinen

Äiti ei osannut varmasti odottaa aivan niin raivoisaa reaktiota muilta vanhemmilta.

Äiti kertoi yhteisöpalvelu Mumsnetissä, että hän haluaisi uusiokäyttää osan hänen taaperolleen ostetuista syntymäpäivälahjoista. Äiti kaavaili paketoivansa syntymäpäivälahjat uudestaan joululahjaksi lapselleen. Syytä nainen ei perustellut taloudellisella tilanteella vaan sillä, että hän ei halua kasvattaa taaperostaan hemmoteltua. 

"Meillä oli viidentoista lapsivieraan kanssa syntymäpäiväjuhlat kolmevuotiaalle tyttärelleni. Hän sai paljon lahjoja. Laitoin suurimman osan lahjoista ullakolle, jotta hän saisi avata joka viikko yhden lahjan. 

Nyt joulu on tulossa ja olen miettinyt, että pitäisikö minun ottaa tyttäreltäni muutama saatu lahja jo pois ja kääriä ne uudestaan. Muistaisikohan hän, että hän on jo kerran saanut ne?" 

Kysymys aiheutti melkoisen mylläkän yhteisöpalvelussa. Suurin osa äideistä oli sitä mieltä, että ei missään nimessä tulisi uusiokäyttää noin törkeällä tavalla lahjoja. 

"Todella typerää, että yrität saada toisen lahjat omiin nimiisi." 

"Eikö ole jo tarpeeksi kamalaa, että pimität häneltä lahjoja 15 viikkoa, koska hän saa yhden vain viikossa? Sen lisäksi olisit valmis käyttämään ne uudestaan jouluna." 

"Olen pahoillani, mutta en ikinä tekisi sitä. Tämän lisäksi omalla kolmevuotiaallani on naurettavan hyvä muisti." 

Yksi äiti kuitenkin antoi tukensa kysyjälle. 

"Se on ihan ok. Teen itse sitä samaa lapsieni kanssa. He eivät tarvitse enempää tavaraa, mutta tykkäävät avata lahjoja." 

Lue myös: Äitin tunnustus saa hämilleen - toivoo, että lapsilta löytyisi täitä

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat