Kuva: Fotolia

Naista haukuttiin julkisella paikalla imettämisestä - äiti keksi nerokkaan vastaiskun

23.11.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Äidin kuva on levinnyt lyhyessä ajassa nettihitiksi.

Julkisella paikalla imettäminen ei pitäisi enää tänä päivänä olla ongelma ihmisille, mutta mitä ilmeisimmin joillekin se on. Brittni Medina vieraili perheensä kanssa Disneylandissa Yhdysvalloissa. He jonottivat pitkään laitteisiin, jotta perheen pienin pääsisi pitämään hauskaa. Kuitenkin eräässä jonossa Medinan pojalle tuli nälkä.

Medina ei halunnut menettää paikkaansa jonossa, joten hän päätti imettää poikansa siinä paikassa. Tämä ei kuitenkaan sopinut kaikille. Hänen takanaan jonossa olleet kaksi naista, arvostelivat hänen julkista imettämistään kovin sanoin. 

Nainen hämmentyi tällaisista kommenteista, jotka tulivat tuntemattomilta naisilta. Hän kuitenkin päätti siirtyä jonosta pois, jotta hänen miehensä voisi ottaa kuvan tilanteesta. Nainen jakoi kuvan Facebookissa, jonka jälkeen kuva on levinnyt oikeaksi nettihitiksi. Medina selventää, että hän ei halunnut kuvallaan huomiota itseensä vaan siihen, että julkisesti imettämisessä ei pitäisi olla mitään ongelmaa. 

Kuva on saanut lyhyessä ajassa erittäin paljon positiivisia kommentteja. Naiselle on sadellut kiitosta siitä, että hän tuo tällaisen asian julkisuuteen. 

Lue myös: Esikoisensa saanut Sini Ariell julkaisi kauniin imetyskuvan: "Tässä ei ole mitään hävettävää"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat