Kuva: Pixabay

Naisen hämmentävä rituaali - maalaa kasvoilleen kuukautisverellään

11.01.2018 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yazmina Jade on saanut runsaasti palautetta kerrottuaan julkisesti omasta rituaalistaan.

Yazmina Jade, 26, käyttää omaa kuukautisvertaan erikoisessa "rituaalissa". The Sun -lehden mukaan Jade säilöö vertaan ja maalaa sillä ihoonsa niin sanottuna pyhänä rituaalina, joka auttaa häntä olemaan yhteydessä kehoonsa.

Hän toimii myös eräänlainen femiinisenä parantajana ja on myös julkaissut joitain videoita omista rituaaleistaan näyttääkseen, että kuukautisissa ei ole mitään hävettävää. Tämän vuoksi hän on saanut runsaasti kovasanaista palautetta sosiaalisessa medissa, jossa häntä on haukuttu muun muassa sairaaksi.

- Tämä on pyhä rituaali, joka liittää minut yhteen kehoni kanssa. Naiset ovat ikävä kyllä hyvinkin etäällä omasta kehostaan sosiaalisen häpeän vuoksi, Jade kertoo.

- Minä päätin laittaa verta kasvoilleni ja jopa maistaa sitä. Halusin todellakin ymmärtää kaiken sen, mitä olen. Tämän ansiosta tunsin todella syvän rakkauden itseäni kohtaan. Sellaista en ole tuntenut koskaan ennen.

Hän halusi jakaa oman "rituaalinsa" koko maailman kanssa, jotta muutkin naiset ymmärtäisivät, että heidän ei tarvitse salailla kuukautisiaan.

Lue myös: Voiko kuukautisten aikana tulla raskaaksi? Asiantuntijat vastaavat

Lue myös: Kuukautiset vaikuttavat iho-ongelmiin: Lue, miten iho reagoi kierron jokaisessa vaiheessa

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat