Kuva: Shutterstock

Naisille aletaan myydä omia sipsejä, jotka eivät rousku äänekkäästi - somessa armoton tuomio

05.02.2018 15:45 - Iiro Myllymäki

Naisille suunnitellaan omia Doritos-sipsejä.

PepsiCo-elintarvikeyhtiön toimitusjohtaja Indra Nooyi on kertonut haastattelussa, että yritys aikoo alkaa valmistaa eritoten naisille suunnattuja sipsejä. Hänen mukaansa miehet ja naiset nauttivat Doritos-sipseistä varsin eri tavoilla, minkä takia naisille on hyvä suunnitella omanlaisensa herkut.

- Monet nuoret miehet, jotka syövät sipsejä, nuolevat sormensa puhtaiksi suurella ilolla. Naiset taas eivät halua rouskuttaa liian äänekkäästi julkisella paikalla eivätkä he nuole sormiaan yhtä innokkaasti eivätkä tykkää kaataa viimeisiä sipsinpalasia pussista mausteineen suuhunsa, Nooyi sanoo.

Noyyi kertoo, että naisille suunnatut sipsit saavat muihin sipseihin verrattuna erilaisen paketoinnin ja ne eivät rousku yhtä lujaa. Niistä ei myöskään jää yhtä paljon mausteita käsiin niistä nauttiessa. Paketti tulee olemaan sellainen, että se mahtuu hyvin käsilaukkuun.

Twitterissä tyrmistyttiin

Sosiaalisessa mediassa naissipsit ovat saaneet täyden tyrmäyksen. Twitteristä asiasta on esitetty muun muassa seuraavat kommentit:

”Miten ihmeessä sipsipussin voi sukupuolittaa? Tässähän syyllistetään naisia siitä, että he syövät normaalisti ja pitävät ääntä pureskellessaan.”

”Naurettavaa!”

”Ovatko pakkaukset pinkki-turkooseja, glitterillä, kissanpentujen kuvilla, sateenkaarilla ja yksisarvisilla koristeltuja?”

”Oikeasti? Tämä on niin typerää. Olen nainen ja nautin Doritosit ihan samalla tavalla kuin miehetkin. Todellakin nuolen sormeni ja kaadan muruset pussista suuhuni.”

”Onko tämä aikainen aprillipila?”

Monet tiedotusvälineetkin ovat uutisoineet naissipseistä irvailevaan sävyyn.

Aiemmin vastaavanlaisen jyrkän tuomion ovat saaneet muun muassa naisille suunnatut kuulakärkikynät. Voit lukea tästä keksinnöstä lisää tästä jutusta.

Lue myös: Pukumainos nosti äläkän somessa - naiset esineellistävät alastonta miestä

Lähde: Salon

Kilpailut

Uusimmat