Kuva: Shutterstock

Ahneimmat horoskooppimerkit paljastettiin - kuulutko joukkoon?

03.03.2018 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Leijonat ahnehtivat huomiota itselleen.

Ahneutta pidetään yleisesti huonona ominaisuutena, mutta tiettyä määrää ahneutta toki tarvitaan, jos ihmisen tavoitteet ovat korkealla. Elite Daily on listannut kolme horoskooppimerkkiä, joilla on erityinen taipumus ahneuteen. Kullakin merkillä ahneus tosin näyttäytyy hieman eri tavalla.

Oinas

Kun oinas haluaa jotain, hän tekee kaikkensa saadakseen sen. Tämä päättäväisyys on hyvästä unelmien saavuttamisessa, mutta muut rennommin elävät saattavat hieman kavahtaa tätä ominaisuutta. Jos oinas ei saa sitä, mitä haluaa, seuraukset voivat olla karut ja oinas saattaa taantua suorastaan pettyneen pikkulapsen tasolle. Toisin sanoen, oinas ahnehtii saavutuksia elämässään.

Leijona

Karismaattinen leijona nauttii olostaan eniten silloin, kun saa olla huomion keskipisteenä. Leijonan ahneus kohdistuukin huomion tavoitteluun. Huomiota hakiessaan leijona saattaa jyrätä muut jalkoihinsa, mikä ei tee hänestä kaikkein suosituinta ihmistä. Hän on kuitenkin myös antelias ihminen, joka haluaa jakaa omastaan muille. Tämä tasapainottaa hänen omahyväiseltä vaikuttavaa huomionhakuisuuttaan.

Kauris

Kauriin ahneus saattaa jäädä monelta huomaamatta. Hieman oinaan tavoin kauris haluaa päättäväisesti saavuttaa asioita ja on valmis näkemään järjettömästi vaivaa tavoitteidensa eteen. Sitten, kun kauris on päässyt tavoitteeseensa, hän pitää siitä kynsin hampain kiinni. Kauris ei olekaan hyvä jakamaan asioita muiden kanssa, vaan ahnehtii kaiken itselleen. Kauris uskoo ahkeran työnteon voimaan eikä luota kehenkään muuhun kuin itseensä, mitä tavoitteiden saavuttamiseen tulee.

Lue myös: Viiden horoskooppimerkin edustajat pettävät todennäköisimmin – olisitko arvannut?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat