Kuva: Shutterstock

Mikropopkorni ja juusto - 7 ruokaa ja juomaa, jotka alentavat seksuaalista halukkuutta

26.03.2018 17:15 - Senja Rapila

Jos haluat viettää lempeän illan rakkaasi kanssa, kannattaa treffi-illan ruokiin ja juomiin kiinnittää huomiota.

Millaisia ruokia tai juomia kannattaa välttää, jos haluaa saman päivän aikana toimintaa vällyjen väliin? Voit lukea Pop Sugar -sivuston listauksen alapuolelta.

1. Alkoholi

Alkoholi saattaa vähissä määrin lisätä haluja, mutta loppupeleissä se vain hidastaa keskushermoston toimintaa. Älä siis nautiskele liikaa, jos haluat illalla hyvää toimintaa vällyjen välissä.

2. Mikropopkorni

Mikropopparit kannattaa sivuuttaa elokuvaillassa, jos haluaa toimintaa vällyjen väliin. Kerrotaan, että kemikaalit, joita käytetään joidenkin popkornipussien saunoissa, on yhdistetty seksihaluttomuuteen varsinkin naisilla.

3. Rasvaiset ruuat

Jos aiot harrastaa seksiä, ei kannata sinä päivänä syödä rasvassa paistettuja, suolaisia ruokia, kuten ranskalaisia. Kerrotaan, että suolaiset ruuat aiheuttavat turvotusta, joten turvotuksen ja nesteen kertymisen aiheuttaman huonon olon vuoksi ei ehkä tee mieli seksiä.

4. Juusto

Vaikka juusto onkin monien mielestä herkullista, se voi aiheuttaa vahinkoa hormoneillesi. Juusto vaikuttaa niin testosteriiniin ja estrogeeniinkin, joiden vuoksi se heikentää libidoa niin miehillä kuin naisillakin.

5. Limut

Limut ja muut ruuat ja juomat, jotka ovat todella sokeripitoisia, ovat takuuvarmoja seksintappajia. 

6. Pavut ja herneet

Vaikka pavut ja herneet ovat terveellisiä valintoja ruokavalioosi, eivät ne ehkä ole parhaita valintoja ruokaan deitti-iltana. Pavut ja herneet sisältävät hiilihydraatteja, joita kropan on vaikea sulattaa, jonka vuoksi ne tuottavat todella paljon kaasua. Kipeän ja turvonneen vatsan kanssa kukaan tuskin intoutuu lemmen vietäväksi.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Onko siemenneste vegaanista?

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka sopivat seksuaalisesti parhaiten yhteen paljastettiin - yllättääkö?

Kilpailut

Uusimmat