Kuva: Shutterstock

Mies väittää, että kipulääkkeet muuttivat hänet homoksi - "Ihmisten pitää tietää mahdollisuudesta"

17.04.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Scott Burdy kertoo olleensa ennen kipulääkkeitä hetero.

Englantilainen, Scott Burdy, 23, joutui ottamaan kipulääkkeitä karting-onnettomuuden jälkeen. Nyt hän väittää, että kipulääkkeiden sivuvaikutuksena hänen seksuaalisuutensa muuttui. Burdyn mukaan ennen onnettomuutta hän oli heteroseksuaali, joka rakasti tapailla naisia. Nyt hän on vain kiinnostunut miehistä. 

Burdyn mukaan tilanne alkoi heti sen jälkeen, kun mies aloitti kipulääkkeiden käyttämisen. 

- Huomasin, että libidoni muuttui täysin. En tuntenut minkäänlaista vetoa naisia kohtaan, mutta sen sijaan halusin huomiota miehiltä. En ole ikinä ollut kiinnostunut miehistä seksuaalisesti. Nuorempana olin totta kai utelias, mutta se jäi siihen, hän kertoo UNILAD-julkaisun mukaan. 

Burdy päätti kuuden kuukauden seurustelusuhteensa sen takia, ettei tuntenut enää vetoa tyttöystäväänsä kohtaan. 

Lääkäreiden mukaan Burdyn käyttämän Pregabalin-kipulääkkeen sivuvaikutuksina voi olla muun muassa seksuaalisen halukkuuden häviäminen tai vähentyminen. Seksuaaliseen suuntautumiseen sen ei ole todettu vaikuttavan julkaisun mukaan. 

- Mielestäni ihmisten pitäisi tietää, että tällainen mahdollisuus on olemassa. Heti kun lopetin näiden kipulääkkeiden ottamisen, haluni miehiä kohtaan hävisivät vähitellen, Burdy kommentoi. 

Hämmästyttävintä on, että nyt mies haluaa ottaa kipulääkkeitä vapaaehtoisesti, koska ne tekevät hänet onnelliseksi seksuaalisuudestaan. 

- Olen tutustunut jo yhteen mieheen, jonka kanssa haluaisin tavata. Haluan vain häntä nykyisin, Burdy kiteyttää. 

Lue myös: Suosittua särkylääkettä ei saisi käyttää viikkoa putkeen - sisältää pelottavan terveysriskin

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat