Kuva: Shutterstock

Nainen myi rintaliivejään nettikirpputorilla - ostajaehdokkaan viesti järkytti

10.05.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Lauren Williams ei voinut uskoa silmiään.

Netin erilaiset kirpputoriryhmät ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti muutaman vuoden aikana. Walesissa asuva Lauren Williams päätti myös koettaa myydä kevyet bralette-malliset rintaliivinsä nettikirpputorilla. 

Myynti-ilmoituksen saatteeksi nainen oli lisännyt itsestään kuvan rintaliivit päällä. 

Pian myynti-ilmoituksen lisäämisen jälkeen Williams saikin kiinnostuneita ostajaehdokkaita. Eräs viesti ei kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä nainen oli ajatellut. Mahdollinen ostaja lähetti hänelle asiallisen viestin, jossa hän tiedusteli, olivatko rintaliivit vielä vapaana. 

Williamsin vastattua myöntävästi, ostajaehdokas tiedusteli, onko nainen kenties pessyt rintaliivit käytön jälkeen. Myyjä vastasi kohteliaasti, että hän voisi kyllä pestä liivit ennen lähettämistä, jotta ostaja saisi varmasti puhtaan tuotteen. Tässä vaiheessa viestittely lähti kuitenkin omituisille raiteille. 

- Tämä ostajaehdokas, jonka oletin ensin olevan nainen, olikin ilmeisesti mies. Hän halusi, että voisin pitää rintaliivejä päälläni päivän verran ennen niiden lähettämistä hänelle. Hän jopa suostuisi maksamaan kymmeniä euroja lisää tästä pyynnöstä, Williams kertoo UNILAD-julkaisulle. 

Hän ei tiennyt, mitä ihmettä hänen pitäisi ostajaehdokkaan viestiin vastata, joten hän laittoi vain nauruhymiöitä viestiin. Ostajaehdokas tiedusteli, oliko nauruhymiöt tarkoitettu kenties myöntäväksi vastaukseksi. Sillä välin nainen oli onnistunut lähettämään kuvakaappauksen viestiketjusta hänen poikaystävälleen, joka leikillään sanoi, että naisen pitäisi suostua miehen ehdotukseen. 

- En todellakaan suostunut, joten turhaa on varmaan sanoa, mutta rintaliivit ovat vieläkin vapaana, Williams kertoo. 

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat