Kuva: instagram

Miljoonat ihmiset poseeraavat hengenvaarallisissa Instagram-kuvissa - todellisuudessa huijausta

23.05.2018 23:45 - Roosa Sallila

Instagramin useat lomakuvat saavat seuraajat kauhistumaan hengenvaarallisuudellaan. Yksi suosituista kuvanottokohteista on Rio de Janeirossa sijaitseva kieleke.

Brasiliassa Rio de Janeiro -niminen rantakaupunki on tunnettu upeista hiekkarannoistaan ja kiehtovista nähtävyyksistään. Rio de Janeirossa on useita unohtumattomia maisemia ja nähtävyyksiä niin kaupunki- kuin ranta- ja luontokohteissa.

Yksi antoisimmista aktiviteeteista kaupungissa on vaeltaminen, sillä kauniit maisemat tuskin pettävät rantakaupungin vuoristossa. Vaellusretkellä kannattaa poiketa Pedra do Telégrafom kielekkeelle, missä voit ikuistaa ehkäpä hulluimmat lomakuvat.

Kallionkielekkeellä otetuista kuvista on tullut suuri hitti Instagramissa. Kalliolta on kauniit maisemat merelle ja monet ovatkin ottaneet mitä erikoisempia ja kekseliäämpiä kuvia kyseisessä lokaatiossa.

(kuva: instagram)

Todellisuudessa kyseinen kuuluisa kivi ei ole yhtä vaarallisessa paikassa, mitä se antaa katsojien ymmärtää. Ihmiset ovat ottaneet muun muassa kuvia, joissa he näyttävät kuin roikkuisivat vaarallisesti kalliolta, mutta todellisuudessa vain muutamien kymmenien senttien alla on tasaista maata, joten niin sanotusti kallionkielekkeeltä roikkuminen ei oikeasti ole niin vaarallista kuin miltä näyttää. 

Kannattaa siis painaa kyseinen kohde mieleesi maailmalle matkatessasi. Alta voit katsoa lisää kuvia, mitä turistit ovat ottaneet matkaillessaan kuuluisalle kallionkielekkeelle.

(kuva: instagram)

(kuva: instagram)

(kuva: instagram)

Lue myös: Blenderi, onki ja luistimet - 13 yllättävää asiaa, jotka lentoyhtiöt hyväksyvät käsimatkatavaroihin

Lue myös: Onko yksin matkustaminen itsekästä? Asiat jotka yksin matkustava haluaa muiden tietävän

Lähde: POPSUGAR

Kilpailut

Uusimmat