Kuva: Shutterstock

"Poliisit ryntäsivät asuntooni" - ihmiset kertovat hirveimmät hetket, mihin ovat heränneet yöunilta

11.07.2018 08:15 - Senja Rapila

Mikä olisikaan hirveämpää kuin herätä yöunilta huutoon ja kiljumiseen.

Elämässä voi tapahtua vaikka ja mitä. Tällä kertaa Reddit-käyttäjät ovat koonneet kertomuksia siitä, mikä on ollut hirvein tilanne, mihin he ovat heränneet yöuniltaan.

Voit lukea kertomukset alapuolelta.

"Kämppikseni möi huumeita minun tietämättäni. Heräsin kerran huutoon: 'Poliisi, poliisi! Meillä on kotietsintälupa'. He heittivät minut sängystäni ja repivät huoneeni auki. He eivät kuitenkaan löytäneet mitään, koska minulla ei ollut mitään laitonta huoneessani."

"Heräsin puheluun, kun vuokraemäntä soitti minulle, että SWAT oli piirittänyt talomme. Minun piti laskea ihmiset talossa ja lähettää ulos yksitellen. Kaikki tämä vain sen takia, että joku oli leikkinyt kuulapyssyllä meidän suljetulla pihallamme. Tiedän kuka poliisin soitti, koska vain yksi naapuri näkee pihallemme."

"Mieheni juoksi makuuhuoneen ovesta sisään huutaen hysteerisesti, että hänen äitinsä oli tapettu töissä. Olin todella hämilläni ja menin shokkiin herättyäni siihen. Ajoin kahdeksaakymppiä puoliunessa paikalle missä hänet oli tapettu, ja hän makasi siellä vieläkin. Hänet oltiin vasta nostamassa ruumisautoon."

"Lujaa koputusta ja huutamista käytävässä, sitä seurasi savu. Alakerroksessa oli tulipalo ja seuraavaksi palomiehet tulivat evakuoimaan rakennusta. Hauskinta on, että palovaroittimeni ei toiminut niin kuin sen olisi pitänyt. Se oli hälyttänyt välillä itsekseen aiheettomasti."

"Jaoin hotellisängyn ystäväni kanssa. Heräsin aamulla siihen, että välillämme oli tyynyseinämä. Ajattelin halineeni häntä yöllä tai jotain vastaavaa, mutta selvisi, että olin mutissut 'painu helvettiin, Jeff Gordon' ja lyönyt häntä takaraivoon."

Lähde: Reddit

Lue myös: Monen painajainen toteutuu uudessa kauhuelokuvassa - unihalvaus johtaa kuolemaan

Lue myös: Myöhästely, valittaminen... 10 huonoa tapaa, jotka itse asiassa ovatkin hyvästä sinulle

Kilpailut

Uusimmat