Kuva: Shutterstock

Asiakkaat häiriintyivät salikuvista - kuntosali avasi erillisen huoneen selfieiden ottamiseen

12.09.2018 21:15 - Erica Alaluusua

New Zealandissa sijaitseva kuntosalin selfie-huoneen valaistus on suunniteltu niin, että kuvassa näkyy paras mahdollinen lihaserottuvuus.

Niin sanottujen "saliselfieiden" ottaminen on osa monen kuntosalikävijän arkea. New Zealandissa sijaitseva kuntosali päätti panostaa kävijöihin, jotka nauttivat tulostensa kuvaamisesta.

Kuntosalilta löytyy huone, joka on tarkoitettu pelkästään selfieiden ottamiseen. Huone on maalattu kuntosalin tunnusvärillä, ja sen seinältä löytyy suuri peili. Tämän lisäksi valaistus on suunniteltu parhaan lihaserottuvuuden saavuttamiseksi.

Kuntosalia johtava Xenia Traill kertoo, että huomasi osan asiakkaista kokevan olonsa tukalaksi, kun ihmiset ottivat itsestään selfieitä treenin aikana. 

– Salillamme käy jäseniä, jotka haluavat ottaa itsestään kuvia. Osa jäsenistämme ottaa paitansa pois ottaessaan kuvia, mikä on hienoa koska se kertoo itsevarmuudesta. Se voi kuitenkin saada osan tuntemaan olonsa epämukavaksi, Traill kertoo NZ Stuff -verkkosivun haastattelussa.

Traillin mukaan kyse ei ole pelkästään egon nostattamisesta, vaan selfieiden ottaminen on loistava keino myös seurata omaa kehittymistään. Trailin mukaan se voi olla hyvä kannuste treenaamiseen.

Kuvan kuntosalin selfie-huoneesta voit katsoa alta tai täältä.

Traillin mukaan selfie-huone on tähän mennessä kerännyt pelkästään positiivista palautetta. Ajatus ei kuitenkaan ollut aivan originaali. Traill sai idean huoneeseen nähtyään vastaavan Iso-Britanniassa sijaitsella kuntosalilla.

Aikaisemmin myös toinen kuntosaliyritys oli suunnitellut hankkivansa erillisen tilan selfieiden ottamiseen. Kuntosalin asiakkaat eivät kuitenkaan innostuneet ajatuksesta ja kuntosali kuoppasi hankkeen vähin äänin saamansa asiakaspalautteen jälkeen.

Lue myös: Kuvaatko treenisi tulokset sosiaaliseen mediaan? Huonoja uutisia

Lähteet: Stuff, Health

Kilpailut

Uusimmat