Kuva: Shutterstock

Lentomatkustajan vessahätä meinasi koitua kohtalokkaaksi - sekoitti ovet keskenään

27.09.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Lentohenkilökunta joutui painimaan miehen kanssa, kun tämä koitti avata uloskäynnin ovea.

Lentomatkustaminen voi olla hämmentävää ensimmäisinä kertoina, mutta eräälle miehelle se meinasi olla hyvinkin kohtalokasta. Alle 30-vuotias mies oli matkustamassa Intian New Delhistä Patnaan, kun hänelle tuli äkillinen vessahätä. 

Sen sijaan, että mies olisi rynnännyt nykimään vessan ovea, hän nyki tietämättään lentokoneen uloskäynnin ovea auki. Matkustamohenkilökunta ehti kuitenkin väliin ennen kuin mitään pahempaa olisi tapahtunut, mutta mies ei luovuttanut helpolla. 

Matkustajat huusivat, kun henkilökunta paini miehen kanssa, jotta tämä ei ehtisi avata hätäuloskäyntiä. Kun mies oli saatu taltutettua, henkilökunta määräsi hänet istumaan paikoillaan koko lennon ajan. 

Lennon laskeutuessa miestä olivat vastassa lentokentän turvallisuushenkilöt, jotka alkoivat selvittää tilannetta. Mies kertoi itse, että oli sekoittanut vessan ja hätäuloskäynnin ovet keskenään, joka tuntuu hieman erikoiselta syyltä. 

- Mies kertoi, että hänellä oli tarve käyttää vessaa, eikä ymmärtänyt sekoittaneensa ovia keskenään. Matkustaja kertoi vielä lentäneensä ensimmäistä kertaa, poliisi kertoo Telegraph-julkaisulle. 

Toivottavasti mies ei tee seuraavalla kerralla samaa virhettä, koska se voi olla kohtalokas. 

Lue myös: Bloggaajan jakama kuva ykkösluokasta sai aikaan myrskyn - ymmärrätkö miksi?

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat