Kuva: Shutterstock

Poikaystävä avautuu kiusallisista väleistä tulevaan anoppiinsa: "Hän kysyy rumpukapulani kokoa"

26.02.2019 12:45 - Senni Loikala

Erään miehen kertomus tyttöystävänsä urkkimiseen taipuvasta äidistä puhututtaa netissä.

On tavallista, että vanhemmat tahtovat tutustua aikuisen lapsensa uuteen kumppaniin. Ensitapaamisilla vävy- ja miniäehdokkaat saavat usein vastailla kysymyksiin koskien esimerkiksi työtään, perhettään ja harrastuksiaan.

Joskus kysymykset voivat mennä liian pitkälle. Näin kävi hiljattain eräälle miehelle, joka avautuu Reddit-palvelussa kiusallisista hetkistä tyttöystävänsä äidin kanssa.

u/theseaofstars-nimimerkkiä käyttävä mies kertoo seurustelleensa noin vuoden. Miehen mukaan hänen tyttöystävänsä äiti on jo pitkään tivannut hänen ”rumpukapulansa” kokoa. Vertauskuvalla viitataan peniksen kokoon.

Kun tapasin tyttöystäväni, hänen äitinsä kyseli tyttöystävältäni työstäni ja perheestäni, mutta pian kysymykset muuttuivat henkilökohtaisemmiksi. Tyttöystäväni äiti kysyi, minkä kokoinen ”rumpukapulani” on. Kaikilla sukuun tulevilla miehillä tulisi olla suuri rumpukapula.

Mies väittää, että nykyään tyttöystävän äiti kysyy hänen varustuksensa kokoa jo häneltä itseltään. ”Viime viikolla, kun tapasin tyttöystäväni äidin, hän lähestyi minua ja sanoi: ”En anna sinun tapailla lastani, jos et kerro rumpukapulasi kokoa”. Tyttöystäväni isä oli todella häpeissään ja olen varma, että hän teki kuolemaa sisältäpäin.

Mies kertoo lähteneensä pois kiusallisesta tilanteesta. 

Tapaus on herättänyt vilkasta keskustelua Redditissä. Miten itse toimisit, jos olisit kyseisen miehen tilanteessa?

Lue myös: Mies kyllästyi tekstiviestejä urkkivaan anoppiin - löi jauhot suuhun nerokkaalla tavalla

Lue myös: Anoppi esitti miniälleen vaatimuksen hääpäivään liittyen - nettikansa raivostui

Kilpailut

Uusimmat