Kuva: Shutterstock

Miehen juoksukilpailuun valitsema asu ei ollut paras mahdollinen - video kertoo kaiken

12.03.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Lukas Bates päätti osallistua puolimaratonille ikoniseksi maamerkiksi pukeutuneena.

Juoksutapahtumiin osallistuminen ei aina tarkoita sitä, että juoksija pukisi ylleen pelkästään treenihousut ja urheilupaidan. Sen sijaan monissa juoksutapahtumissa reitin varrella näkee urheilijoita, jotka ovat todellakin panostaneet hieman erilaisiin asuihin. 

Perinteisessä asussa ei halunnut juosta myöskään brittimies, Lukas Bates, joka osallistui Lontoossa järjestettävälle The Vitality Half -juoksutapahtumaan. Mies oli päättänyt kuitenkin pukeutua Lontoon ikoniseksi maamerkiksi, Big Ben -kellotorniksi. Hän ei kuitenkaan ottanut huomioon, että reitin varrella voi olla tuulisiakin kohtia, jotka koituivat lopuksi miehen kohtaloksi. 

Ian Williamson kuvasi juoksutapahtumaa, kun tuulenpuuska tarttui Big Beninä juosseeseen mieheen ja tällä oli suuria vaikeuksia päästä minnekään. Mies heittäytyi rakennuksen seinää vasten ja kanssajuoksijat ryntäsivät auttamaan kellotornin jaloilleen. 

Williamson lisäsi videon Twitteriin, jossa se on saavuttanut suurta suosiota. Kommelluksista huolimatta Bates ylitti maaliviivan. 

Juoksutapahtuma oli puolimaraton, joka tarkoittaa rapiat 21 kilometrin juoksumatkaa. Tapahtumassa pystyi juoksemaan myös lyhyempiä matkoja, mutta tietojen mukaan Bates juoksi kokonaan puolimaratonin pukeutuneena kellotorniksi. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Asia, joka sinun tulisi tehdä aina ennen juoksulenkkiä - auttaa parempiin suorituksiin

Lue myös: Eikö juoksulenkki huvita? 4 hyvää syytä vaihtaa treeni kävelyyn

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat