Kuva: Shutterstock

Huomaatko Valkoisen talon nimilistasta erikoisia yksityiskohtia? Asiaa ihmeteltiin Twitterissä

24.03.2019 11:15 - Niki Miettinen

Uusien harjoittelijoiden nimien joukossa huomattiin supersankareita.

Yhdysvaltojen presidentin Valkoisen talossa työskentelevien harjoittelijoiden nimilistasta löytyi hauska yksityiskohta, jonka mukaan siellä on ollut töissä sarjakuvien supersankareita. Lepakkomiehen, Kapteeni Amerikan ja Hämähäkkimiehen oikeat nimet  Bruce Wayne, Steve Rogers ja Peter Parker listasta huomasi Martha Gimbel, joka ihmetteli asiaa Twitterissä.

Gimbel on ollut aikaisemmin valkoisessa talossa harjoittelijana ja muisteli, ettei siellä ollut hänen aikanaan supersankareita.

Koko nimilistan voit lukea alapuolelta tai Gimbelin twiitistä.

”Presidentin ekonomian raportista paljastui, kuinka osaavia harjoittelijoita Valkoisen talon taloudellisten neuvonantajien neuvostosta löytyy. Siellä on paljon hienompia tyyppejä kuin silloin, kun olin siellä, kuten Steve Rogers, Bruce Wayne, Peter Parker, May Parker ja John Cleese,” hän kirjoitti.

Useat ihmiset olettivat fiktiivisten hahmojen nimien olevan listassa vahingossa, koska alkoivat kritisoimaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin, 72, hallintoa päivityksen kommenteissa.

”Ilmeisesti Trumpin hallinnossa faktat tarkistavat fiktiiviset hahmot. Tämä selittääkin paljon.”

”Nämä harjoittelijat olivat vastuussa totuuden tarkistamisesta.”

”Liittyykö tämä lista Trumpin Valkoisen talon harjoittelijoiden todistajansuojeluun?”

”Luulin, että Jabba the Hutt oli jo presidenttinä.”

Kommentoijat olivat myös huomioineet kaikki hahmot, joita Gimbel ei ollut maininnut twiitissään, kuten Game of Thrones -sarjan Jon Snown ja Star Wars -elokuvista tutun Jabba the Huttin. 

Valkoisen talon taloudellisten neuvonantajien neuvosto kuitenkin paljasti myöhemmin, että fiktiivisien hahmojen nimet oli lisätty harjoittelijoiden joukkoon piristämään 711 sivuista raporttia.

Neuvosto twiitin voit lukea alapuolelta tai täältä.

”Kiitos, että huomasit harjoittelijoidemme olevan tosiaan supersankareita! Olemme ajatelleet niin jo pitkään. He eivät kuitenkaan aina saa ansaitsemaansa huomiota, joten päätimme kokeilla, onnistuisimmeko siinä tällä tavalla. Harjoittelijamme tekevät merkittävää työtä joka päivä taloudellisiin raportteihin, jotka menevät presidentille,” neuvosto twiittasi.

Neuvosto on tehnyt vastaavanlaisen kepposen myös viime vuonna, tuolloin harjoittelijoiden joukosta löytyi Star Trek -sarjan hahmot James T Kirk ja Jean-Luc Picard, kerrottiin Sky News -julkaisussa.

Lue myös: Tosielämän supersankari esiintyi aamu-tv:ssä - pyrkii olemaan esikuva lapsille

Lue myös: Valokuvaaja auttaa sairaita lapsia muuntautumaan oman elämänsä supersankareiksi - katso kuvat

Lue myös: Teipistä ja joogamatosta syntyi upea supersankariasu - katso uskomaton lopputulos

Lähde: Sky News

Kilpailut

Uusimmat