Kuva: Shutterstock

Miehen yö vuokramökissä muuttui painajaiseksi: "Joku juoksee katolla!"

29.03.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Australialainen Tom Taylor halusi viettää muutaman päivän rauhallisella mökillä, jotta hän pystyisi kirjoittamaan.

Mikäpä olisi ihanampaa, kun viettää aikaa mökillä rentoutuen ja keskittyen vain yksinkertaisiin juttuihin. Näin ajatteli myös eräs australialainen Tom Taylor, joka vuokrasi itselleen mökin, jotta hän voisi kirjoittaa rauhassa. Kun Taylor saapui paikan päälle, hän totesi mökin olevan todella puistattava.

Mökki oli keskellä metsää ja Taylor päätti päivittää kuulumisiaan Twitteriin. Kaikki meni hyvin, kunnes tuli pimeää ja tuuli ulvoi mökin terassilla.

"Koitan vain ajatella, että rapinat, jotka kuuluvat lähistöllä olevista puskista, ovat eläimiä ja opossumeita."

Mies kuuli omituisia ääniä ulkoa, joten hän ei saanut unta. Sen lisäksi hän kuuli narahduksia mökistä, vaikka siellä ei ollut ketään muuta kuin hän.

"Joku juoksee katolla! Yritin videoida tilannetta, jotta kuulisitte askeleet."

Aamuyön puolella mies meni katsomaan, mitä omituista pauketta kuului kuistilta. Kun hän pääsi ulos, ovi pamahti hänen takaansa kiinni, lukiten miehen ulos. 

Aamulla miestä odotti vielä erikoisempi yllätys, kun ovelle koputettiin. 

"En todellakaan tule avaamaan ovea lähetille, joka toimittaa omituista pakettia minulle. Olen alusvaatteisillani ja en pysty avaamaan ovea, koska oven kahva jäi käteen." 

Taylor otti paketin vastaan ja jätti sen takan päälle. Ihmiset kuitenkin huomasivat takan luukussa jotain omituista. Joidenkin Twitter-käyttäjien mielestä näytti siltä, että takan luukussa oli kasvot. 

Mies myös epäili, että tavarat ovat vaihtaneet paikkaa mökissä. Mies ei esimerkiksi muista, että olisi pinonnut paperia tuoleille. 

Kilpailut

Uusimmat