Kuva: Shutterstock

Morsian suuttui, kun perhe lähti aikaisin hääjuhlasta - syy jättää sanattomaksi

07.05.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Kävi ilmi, että morsiamen sisko oli järjestänyt kilpailevat juhlat samaan aikaan.

Hääpäivänä toivoisi kaikkien rakkaiden ja läheisten pääsevän paikalle niin, että heilläkin olisi hauskaa. Eräs morsian ihmetteli ensin, miksi hänen koko perheensä lähti niin aikaisin juhlatilaisuudesta. Nainen sai kuitenkin tietää todellisen syyn, joka sai hänet raivoihin ja purkamaan kiukkuaan netin yhteisöpalstalla Redditissä

Morsian halusi tietää, onko hänellä edes oikeutta olla vihainen asiasta. Nainen oli saanut tietää, että hänen oma sisarensa oli järjestänyt sukulaisilleen vauvajuhlat samaiselle illalle, jossa paljastettiin sisaren syntymättömän lapsen sukupuoli kaikille. 

"Perheeni asuu kaukana, joten minun unelmissani oli viettää aikaa läheisteni kanssa. Jokainen perheenjäseneni lähti kuitenkin vastaanotolta aikaisin.

Sain seuraavana päivänä tietää, että sisareni oli järjestänyt vauvakutsut, joissa paljastettiin hänen tulevan lapsensa sukupuoli. Kukaan ei kysynyt minulta, olisinko halunnut olla mukana tai kukaan ei edes kertonut minulle asiasta saati pahoitellut sitä. 

He lensivät vain viikonlopuksi luokseni ja nyt en pystynyt edes puhumaan heidän kanssaan, koska olin niin kiireinen koko edeltävän päivän ennen häitä ja hääseremoniassa. Olen todella vihainen, enkä tiedä, miten minun pitäisi suhtautua tähän asiaan. Olen erityisen vihainen sisarelleni, joka varasti minulta päivän. "

Morsiamen kirjoitus on kerännyt yli 800 vastausta, joista suurin osa vastanneista pitää naisen sisaren toimintaa täysin älyttömänä ja idioottimaisena. 

"Sinulla on todellakin aihetta suuttua." 

"Ihan sama, mikä tilaisuus olisi ollut, mutta jos toinen järjestää toisen juhlien päälle jotain, hän on todellinen ääliö." 

"Perheesi kuulostaa siltä, ettei sinun kannata viettää heidän kanssaan paljon aikaa." 

Mitä mieltä olet? 

Lue myös: Morsian hermostui ruokarajoitteisiin vieraisiinsa - teki päätöksen, joka jakaa mielipiteet

Lue myös: Nainen lähetti hääkutsut, vaikka poikaystävä ei ollut vielä kosinut - netissä ihmetellään

Lue myös: Morsian perui hääkampaajansa, koska ei pitänyt tämän ulkonäöstä - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Mirror 

Uusimmat