Huippukunnossa oleva Laura Heikkilä, 51, nousi otsikoihin maailmalla - luullaan jopa parikymppiseksi

05.06.2019 18:15 - Katariina Auvinen

Kalifornialainen personal trainer on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva personal trainer Laura Heikkilä, 51, on todellinen todiste siitä, että ikä ei todellakaan ole este unelmavartalon saavuttamiselle. Nainen kertoo, että hän on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen ja naista on luultu jopa tyttärensä sisareksi. 

Kun Heikkilä synnytti tyttären 35-vuotiaana, hän tunsi itsensä todella epävarmaksi vartalonsa kanssa. Hän päätti tehdä täyskäännöksen. Hän luopui roskaruuasta ja aloitti säännöllisen treenaamisen. Naisen Instagram-tiliä seuraa jo lähes 30 000 fania. 

Daily mail -julkaisun mukaan monet miehet kyselevät naista treffeille, vaikkakin hän on ollut naimisissa suomalaiset sukujuuren omaavan Jay Heikkilän kanssa parikymmentä vuotta. 

Nainen on esitellyt itsensä Instagram-sivuillaan ja hän kertoi, että treenaaminen sekä terveelliset elämäntavat tulivat entistä tärkeämmäksi 47-vuotiaana, kun hän alkoi tuntea ensimmäisiä vaihdevuosien oireita. 

"Painoni nousi kärsin unettomuudesta ja mielialan vaihteluista. Rakastan matkustamista ja kokkaamista. Yritän myös olla ottamatta kaikkea sosiaalisen median asioita liian vakavasti." 

- Olen pitänyt urheilussa säännöllistä rytmiä yllä nyt 15 vuoden ajan ja se on auttanut minua säilyttämään vartaloni tällaisessa kunnossa kuin se on, hän kertoo Daily mail -julkaisulle. 

Lue myös: Vältä näitä: Personal trainer paljastaa yleisimmät mokat salitreenin aloituksessa

Lue myös: Shakira jakoi kuvan personal trainerinsa kanssa - fanit eivät saa tarpeekseen yhdennäköisyydestä

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat