Kuva: Shutterstock

Äiti jakoi somessa kauhukuvia tyttärestään - sai lukuisia tappouhkauksia

23.10.2019 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Valokuvaajan otoksissa nähdään hänen tyttärensä halloween-tunnelmissa.

Valokuvaaja Carlee Thomas, 25, jakoi omalla Facebook-sivullaan muutamia halloween-aiheisia kuvia. Otoksissa nähdään hänen tyttärensä, jolle on luotu kammottava halloween-meikki.

Vaikka kuvat ovat erittäin taidokkaita ja näyttäviä, eivät ne ole olleet kaikkien mieleen. Naisen mukaan hän on saanut kuvien julkaisun jälkeen jopa tappouhkauksia. 

- Olen saanut ihmisiltä monenlaisia viestejä. Jotkut ovat kehottaneet minua tappamaan itseni. Toiset taas ovat toivoneet, että kuolen nukkuessani. He ovat myös sitä mieltä, että olen huono äiti, Thomas on kertonut haastattelussa.

Thomas kummastelee sitä, miksi kuvat ovat olleet joillekin niin kova pala. 

- Vihaviestien määrä on ollut järkyttävä. En ymmärrä. Mikseivät ihmiset vain menneet sivulla eteenpäin ja jättäneet kuvia katsomatta, hän jatkaa.

Thomas kuitenkin myöntää, että tiesi kuvien julkaisemisen olevan riski. Hänen mukaansa lapset kuitenkin rakastivat kuvauksia, joissa he pääsivät leikkimään ja sotkemaan ruoalla, joka kuvissa esittää veren roolia. 

Millaisia ajatuksia kuvaukset sinussa herättävät? Muutamia otoksia pääset katsomaan alta. Lisää kuvia pääset katsomaan täältä

Lue myös: Halloweenin näyttävimmät meikit - löydä vaihtoehdot vasta-alkajalle sekä meikkigurulle

Lue myös: Hurjat halloween-huulet villitsevät Instagramissa – luomukset hämmästyttävän yksityiskohtaisia

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat