Kuva: Tiffany Renfroe

Isän ja vuoden ikäisen tytön karmaisevat zombie-kuvat levinneet viraaleiksi: "Erinomaisia kuvia!"

01.11.2019 12:15 - Milena Raappana

Kuvat ovat keränneet Facebookissa noin 89 000 reaktiota ja 60 000 ylistävää kommenttia.

Yleensä perhekuvaukset ovat täynnä aurinkoa, hymyileviä kasvoja ja lämpöä. Alabamalainen valokuvaaja päätti kuitenkin toteuttaa miehelleen ja tyttärelleen hieman poikkeavan valokuvaushetken halloweenin kunniaksi ja pirteiden kuvien sijaan maskeerasi kaksikosta zombieita. 

Tiffany Renfroe kertoi Fox News -uutismedialle hänen kauhua rakastavan miehensä tulleen kateelliseksi Tiffanyn ja heidän lähes vuoden ikäisen Oakley-tyttären yhteisistä kuvauksista, joten hän päätti toteuttaa isä-tytär -kuvaukset kauhukulmalla. 

(kuva: Tiffany Renfroe)

(kuva: Tiffany Renfroe)

Kuvissa Oakley poseeraa zombie-isänsä kanssa, jonka suolet tulevat ulos mahasta. Kaikki rekvisiitta oltiin tehty syötävisti materiaaleista, kuten kakuista ja marjoista. Pieni zombie-tyttö tuntuikin nauttivan tästä osuudesta, sillä yhdessä kuvassa hän järsii irronutta kättä.

Toisissa kuvissa Tiffanyn mies lymyilee metsässä puiden takana esittäen sarjamurhaajahahmo Michael Myersiä ja katselee pientä Oakleyta. Lopulta hän kaappaa tytön kainaloonsa. 

(kuva: Tiffany Renfroe)

(kuva: Tiffany Renfroe)

Tiffanyn Facebook-päivitys kuvauksista on levinnyt viraaliksi ja kerännyt peräti noin 89 000 reaktiota ja 60 000 kommenttia. Ihmiset ovat olleet ihastuneita karmaiseviin kuviin ja ylistäneet valokuvaajan taitoja. 

"Omg nämä ovat uskomattomia! Rakastan näitä!" eräs käyttäjä kirjoitti.

"Nämä ovat erinomaisia kuvia! Hienoa työtä!" kommentoi toinen kuviin ihastunut käyttäjä.

Facebook-päivityksessään Tiffany vielä korosti, ettei Oakley ollut lainkaan peloissaan, vaan päinvastoin innoissaan eikä kuvien harmahtavia silmiä tehty piilolinssien avulla, vaan kuvanmuokkausohjelmalla. 

Lue myös: Äiti jakoi somessa kauhukuvia tyttärestään - sai lukuisia tappouhkauksia

Lue myös: Kukaan ei ole läpäissyt yhtä maailman pelottavimmista kauhuelämyksistä - videot järkyttävät

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat