Kuva: Shutterstock

Fitness-kaunotar julkaisi bikinikuvan ja joutui hämmentävän kritiikin kohteeksi - katso miksi

12.11.2019 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julkaisu on saanut aikaan runsaasti keskustelua.

Fitness-kaunotar kertoi omalla Instagram-tilillään joutuneensa erittäin hämmentävän kritiikin kohteeksi sen jälkeen, kun hän julkaisi omalla tilillään bikinikuvan itsestään. 

"Eräänä päivänä julkaisin juuri tämän saman kuvan omalla tililläni. Minulle todettiin heti, että minun pitäisi pukea päälleni, olenhan äiti. Anteeksi vain, mutta mistä lähtein äitien on täytynyt piilottaa vartalonsa? Mistä asti äiti ei ole saanut tuntea oloaan seksikkääksi?", hän kyselee julkaisunsa yhteydessä ja jatkoi:

"Naisen mukaan minun tulisi miettiä sitä, mitä lapseni minusta ajattelevat, kun julkaisen moisia otoksia. Ja tiedättekö mitä, minä haluan, että lapseni näkevät äidin, joka kehottaa kaikkia kehopositiivisuuteen ja on onnellinen omassa kehossaan."

Hän muistuttaa myös jokaista siitä, että ei ole olemassa sellaista sääntöä, joka kieltäisi naista pukeutumasta bikineihin sen jälkeen, kun tämä on synnyttänyt. Samalla hän muistuttaa, että jokaisen tulisi lopettaa toistensa arvosteleminen. Jokaisella on nimittäin oikeus olla juuri sellainen kuin on, ilman muiden arvostelemista. 

Naisen kirjoitus on saanut hurjan kommenttiryöpyn. 

"Olet niin oikeassa."

"Älä välitä ihmisistä. Näytät uskomattomalta ja saat julkaista bikinikuvia jos haluat."

"En ymmärrä, miksi jonkun pitää kommentoida noin?!"

Mitä ajatuksia tarina sinussa herättää? Pääset lukemaan sen kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Kaunottaren bikinikuva herätti photoshop-epäilyt - ymmärrätkö miksi?

Kilpailut

Uusimmat