Kuva: Shutterstock

Mies osti tyttöystävänsä kaverille kukkia - sai ristiriitaisen vastaanoton somessa: "Ei helvetti!"

13.11.2019 19:45 - Milena Raappana

Tyttöystävä twiittasi itse aiheesta ja piti poikaystävänsä elettä kauniina. Somekansassa se herätti kuitenkin sekalaisia tunteita.

Indialainen opiskelija Abi Gibsonin jakoi Twitterissä poikaystävänsä hyvän eleen, mutta ei osannut odottaa, miten paljon se herättäisi keskustelua ja jakaisi mielipiteitä. 

Gibson kertoi twiitissään, että hänen parasta ystäväänsä oltiin petetty. Gibsonin poikaystävä päätti piristää tyttöystävänsä ystävää ja osti tälle kukkakimpun näyttääkseen, että hän ansaitsee parempaa kuin pettäjän.

"Parasta ystävääni petettiin ja MINUN poikaystäväni osti hänelle kukkia näyttääkseen, että hän ansaitsee parempaa kuin pettäjän. Hän tietää, että jos seurustelee kanssani, hän seurustelee myös ystävieni kanssa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

22 800 tykkäystä ja 3100 uudelleentwiittausta kerännyt päivitys on jakanut vahvasti mielipiteitä. Osa tulistui siitä, ettei Gibson itse ole piristänyt ystäväänsä, vaan hänen poikaystävänsä on ottanut tehtävän hoitaakseen.

Jotkut käyttäjät taas ovat olleet kahden vaiheilla, onko poikaystävän ele hyväksyttävä. Osa myös vihjaili, että kyseessä on kolmiodraama, jota Gibson ei vain huomaa ennen kuin tulee itse petetyksi.

"Ei helvetti! Tyttö, SINUN olisi pitänyt parhaalle ystävällesi kukkia ja kertoa, että hän ansaitsee parampaa, ei poikaystäväsi. Tämä on aivan sama tilanne, jos yksi minun mieheni ystävistä eroaisi tyttöystävästään ja minä veisin sille miehelle lahjan sanoen, että hän ansaitsee parempia tyttöjä. Eiiiiii, ei tule tapahtumaan. Hän ei ole minun mieheni."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei helvetissä. Se ei ole miehesi asia. Ehkä, jos kyseessä olisi äiti, mutta ei. Ikinä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nyt olet pienessä kolmiodraamassa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa viraalitwiittiä kommentoineista on puolustanut Gibsonin ja tämän poikaystävän tekoa. He pitivät elettä hyväntahtoisena, suhdetta terveenä ja närkästyneitä kommentoijia epävarmoina. 

"Jos näet tässä ongelman, sinun täytyy kyllä suuntaa katse omiin epävarmuuksiisi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuvitelkaa, jos jätkä oltaisiin kasvatettu oikein ja hän olisi vain hyvä mies? Näyttää siltä, että moni täällä voisi oppia, miten kohdella naista ja hänelle tärkeitä ihmisiä. Pysy herrasmiehenä!!!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gibson kertoo Fox Newsin haastattelussa, että somekansan vahvat eriävät mielipiteet yllättivät hänet. Hän myös kertoi, että hänen poikaystävänsä oli ensin kysynyt häneltä luvan, saisiko ostaa Gibsonin ystäville kukkia ja eihän ele vaikuttaisi oudolta.

- Rehellisesti sanottuna olin shokissa, että twiitistä tuli niin kiistelty, vaikka positiivisen palautteen määrä ylitti negatiiviset kommentit. En ole antanut kommenttien mennä ihon alle liikaa. Huomaan kyllä twiitin väärinkäsityksen, mutta tarkoitin sen enemmän metaforana. Minun ystäväni ovat hänen ystäviään, Gibson kertoi haastattelussa. 

Lue myös: Poikaystävän ihastuttava ele tyttöystävälleen saa sydämet sulamaan: "Söpöintä, mitä olen nähnyt"

Lue myös: Mies esitti hulvattoman kysymyksen tamponeista tyttöystävälleen - somessa ylistetään huumorintajua

Lue myös: Juuri avioutunut nainen sai tietää miehensä pettämisestä karulla tavalla - "Kirjauduin Facebookiin"

Lähde: Fox News

Suosittelemme

Uusimmat