Kuva: Shutterstock

Video paljasti miehen pettämisen - katso kiusallinen pätkä, joka leviää hurjaa vauhtia netissä

21.01.2020 11:45 - Milena Raappana

Mies on myöntänyt pettämisen somessa, mutta yrittää siirtää syyllisyyden taakkaa yleisesti naisen harteille.

Pettämisestä kiinni jääminen todennäköisesti tuottaa tuskan hikeä otsalle, mutta entistäkin nolostuttavampaa siitä tulee, kun koko internet saa tietää asiasta. 

Näin kävi Deyvi Andradelle, joka oli katsomassa deittinsä kanssa Barcelona SC:n ja Delfin välistä jalkapallo-ottelua ja jäi nolosti kiinni pettämisestä pusukameran välityksellä. Hän antoi vieressään istuvalle naiselle suukon, mutta vetäytyi pois kiusaantuneena tajutessaan, että kamerat ovat kohdistuneet suoraan häneen. 

"Kun suutelet rakastajartasi ja tajuat avioliittosi olevan ohi, koska olet kamerassa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video saavutti myös sosiaalisen median, jossa se levinnyt viraaliksi. Klippi on kerännyt 25,7 miljoonaa katselukertaa ja kosolti nettikansan irvailua. Jopa Nickelback-yhtye kommentoi päivitystä ja kirjoitti alkuperäisen Twitter-päivityksen kuvatekstin osuvan naulan kantaan tilanteen kanssa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hänen uusi Facebook-statuksensa = se on monimutkaista."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hänen vaimonsa katsomassa pelia tv:stä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa Twitter-käyttäjistä epäili, että video olisi muokattu kelaamaan taaksepäin. Moni myös pohti, miksi kaikki olettivat hänen olevan naimisissa, sillä sormus uupuu sormesta. 

Metro-julkaisu kuitenkin etsi videolla olevan Deyvi Andraden Facebook- ja Instagram-päivitykset ja käänsi ne espanjasta englanniksi. Päivityksissä Andrade tunnustaa pettämisen, mutta yrittää karistaa syyllisyyden taakkaa syyttämällä yleisesti naisia.

"Mitä tekisitte, jos tilallani olisi nainen? Useita videoita uskottomista naisista on kiertänyt, mutta heistä ei olla tehty samalla tavalla pilkkaa kuin minusta. Toivon, ettei kenenkään tarvitse olla koskaan minun asemassani", Andrade Metro-lehden mukaan kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. 

Tämän jälkeen Andrade sanoo voimakkaan jumalan estävän hänen häpäisynsä. Hän myös osoittelee sormella häntä kritisoineita naisia, jotka ovat hänen mukaansa myös pettäneet omissa parisuhteissaan. Andrade kuitenkin myöntää tapauksen tuhonneen hänen parisuhteensa. 

"Toivon, ettei tämä palvele ketään teistä, koska te ainoastaan satuttate jumalan poikaa. Ette tiedä, mitä psykkistä tuhoa olette aiheuttaneet minulle teidän vihallanne minua kohtaan. Kaikki mokaavat ja sydämemme voi antaa anteeksi", hän kirjoittaa somepäivityksessään. 

Daily Starin mukaan Andrade mainitsee kirjoituksessan myös kumppaninsa ja pyytää häneltä anteeksi. 

"Haluan palata luoksesi ja elää näitä hetkiä rinnallasi. Olen todella pahoillani ja tämän takia julkisesti kommentoin tätä hölynpölyä, jotta voin pyytää sinua antamaan anteeksi. Olen todella hämmentynyt, mutta haluan sinut takaisin", mies kirjoittaa. 

Miehen ja tämän kumppanin suhteen tilasta ei ole sen tarkempaa tietoa julkisuudessa. 

Lue myös: Kuinka moni suomalainen on pettänyt kumppaniaan? Kysely selvitti

Lue myös: Juuri avioutunut nainen sai tietää miehensä pettämisestä karulla tavalla - "Kirjauduin Facebookiin"

Lähteet: Metro, Daily Star

Kilpailut

Uusimmat