Kuva: Unsplash

Sukkien avulla tehtävät kiharat on uusi Tiktok-villitys - katso miten loihdit laineet yön aikana

06.03.2020 12:15 - Milena Raappana

Metodi, jossa sukkien avulla tehdään kiharat hiuksiin, on ollut olemassa jo vuosia, mutta nyt se on noussut uudelleen esiin Tiktokissa.

Nuorten suosiossa olevassa sosiaalisen median alusta Tiktokissa nousee ajoittain uusia trendejä, joista osa on outoja, kuten hopeashampoohaaste, mutta osa myös käytännössä toimivia niksejä.

Nyt Tiktok-käyttäjät ovat Teen Vogue -julkaisun mukaan innostuneet muotoilemaan hiuksiaan ilman lämpökäsittelyä sukkien avulla. Tapa ei ole uusi, vaan se on ollut olemassa jo vuosia, mutta somealusta on nostanut sen uudelle virtuaalille tasolle.

Aihetunnisteella #SockCurls eli suomeksi "SukkaKiharat" on peräti 33,5 miljoonaa katselukertaa, mikä kertoo helpon muotoiluvinkin toimivuudesta ja trendikkyydestä. Hiuksia säästävää kiharametodia esittelevillä videoilla ihmiset erottelevat kosteat hiuksensa osioihin ja letittävät osiot sukkien ympärille ristiin. Lopuksi koko paketti sidotaan ponnarilla kiinni ja annetaan kuivua yön yli. Parhaimman tuloksen ilmeisesti saa, kun sukat ovat suunnilleen samanmittaisia kuin hiukset. 

Alta voit katsoa esimerkkivideoita, miten kikka toimii käytännössä. 

@katesal693

An official tutorial on how to do the sock curls for all my girlies out there—- AND THEY LITERALLY LAST DAYS ?? ##fyp ##foryou ##sockcurls

♬ original sound - katesal693

Lue myös: Anna hiuksillesi lepopäivä: 5 tapaa, joilla tuhoat suortuviasi tietämättäsi

Lue myös: 30 sekunnin niksi pelastaa päivän - katso miten saat kaiken irti kuivashampoosta

Lue myös: Loihdi kiharat, jotka kestävät kauniina koko päivän - ota tähtien suosima niksi haltuun

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat