Kuva: Shutterstock

Huumeisiin koukussa ollut Jake jakoi pysäyttävän kuvan: "Tarinani olisi voinut päättyä tähän"

14.05.2020 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Naapuri löysi Jaken keittiön lattialta. Ja onneksi niin, sillä muuten Jake saattaisi olla kuollut.

Jake Bradshaw, 37, on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan hetkestä, joka muutti hänen elämänsä. 

Julkaistussa otoksessa Bradshaw makaa tajuttomana keittiönsä lattialla. Ympärillä on roskaa sekä huumeneuloja. Miehen mukaan kuva on napattu vain muutama tunti sen jälkeen, kun hän oli poistunut sairaalasta. Hän oli joutunut sinne yliannostuksen vuoksi.

"Kävelin ulos sairaalasta ja minulla oli vain yksi päämäärä, vetää aineita. Olen nimittäin ollut se tyyppi, joka ei voi olla kymmentä sekuntia ajattelematta huumeita," mies kirjoittaa Instagramissa julkaistun kuvan yhteydessä.

Daily Mailin tekemässä artikkelissa kerrotaan, että miehen löysi hänen naapurinsa, joka soitti paikalle apua. Kuvan sen sijaan nappasi paikalle tullut poliisi. Pääset katsomaan pysäyttävän otoksen alta.

Bradshaw kasvoi omien sanojensa mukaan hyvässä ja rakastavassa kodissa. Alkoholi alkoi kuitenkin kiehtoa nuorukaista jo teini-ikäisenä ja 17-vuotiaana mukaan tulivat lääkkeet. 19-vuotiaana mukaan tulivat kovemmat aineet ja saman ikäisenä Bradshaw koki myös ensimmäisen yliannostuksensa. 

Kaikkiaan yliannostuksia on Bradshawin laskujen mukaan ollut ainakin kuusi kertaa. Hän myöntääkin, että kerta, jolloin kuvakin otettiin, olisi saattanut hyvinkin jäädä hänen viimeisekseen.

- Onneksi naapurini soitti apua paikalle ja onneksi eräs poliiseista nappasi tämän kuvan. Hän ei näyttänyt sitä muille kuin minulle. Kun näin kuvan, olin häpeissäni. Hän taas teki sen siksi, että hän välitti. Hän halusi saada minut lopettamaan, Bradshaw kertoo.

Kuvan näkeminen toimi ja Bradshaw kirjautui vieroitukseen. Nyt hän on ollut kuivilla kahden vuoden ajan. 

- Voin tällä hetkellä oikein hyvin. Perheeni ja ystäväni ovat olleet suurena tukena. On selvää, että en olisi tässä ilman heitä. 

Muutaman kuvan Bradshawista tätä nykyä pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Entinen narkomaani julkaisi kuvan kahden vuoden kuivilla olon jälkeen - katso hurja muutos

Lue myös: Huumeidenkäytön karut kasvot: Narkomaanien ennen ja jälkeen -kuvat järkyttävät

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat