Kuva: AOP

Miehen harmiton photoshoppaus Tinder-kuvassa johti melkoisiin seurauksiin: "Vihaan tätä sovellusta"

27.08.2020 21:15 - Iiro Myllymäki

Nuoren miehen keskustelukumppani ei katsonut kuvanmuokkausta hyvällä.

21-vuotias Carter Hambley on jakanut Twitterissä erikoisen kokemuksensa Tinder-deittisovelluksen käytöstä. Chicagolainen koomikkomies oli muokannut yhteen Tinder-kuvaansa The Mandalorian -tv-sarjasta tutun Baby Yoda -hahmon, joka nousi valtaisaan nettisuosioon vuonna 2019.

”Tämä ei ole lapseni. Vain kaveri, jonka kanssa katson YouTubea”, mies kirjoitti Tinder-profiilitekstiinsä viitaten Baby Yodan sisältävään kuvaan.

Carter ei olisi osannutkaan arvata, mihin kuva oikein voisi johtaa. Eräs miehen Tinder-osumista otti keskustelussa esille kuvassa näkyvän Baby Yodan ja kysyi, mistä mies on ostanut nuken. Kun mies vastasi, ettei kyseessä ole nukke, vaan kuva on photoshopattu, vastapuoli ryhtyi sättimään miestä toden teolla.

”Olet valehtelija, ja aion tehdä ilmoituksen sinusta. En anna sinun huijata ketään pikku tempuillasi”, keskustelukumppani kirjoitti.

Kyseinen Tinder-käyttäjä syytti Carteria catfishingista, eli siitä, että huijaa toista henkilöä sosiaalisessa mediassa antamalla itsestään valheellista informaatiota. Yhdessä miehen somessa jakamista kuvista nähdään, että Carterin Tinder-tili oli tämän ilmoituksen tekemisen myötä estetty.

Carter jakoi kokemuksensa Twitterissä ja summasi kokemansa ytimekkäästi.

”Vihaan tätä sovellusta”, mies kirjoittaa.

Twiitti lähti leviämään nopeasti, ja tämän jutun kirjoitushetkellä sillä on yli miljoona tykkäystä. Pääset katsomaan twiitin alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Supersuloisen Baby Yodan ensimmäiset luonnokset olivat jotain ihan muuta - "Kuin unihalvauksesta"

Lue myös: Kannattaako miehen poseerata deittipalvelussa kissan kanssa? Tutkimus selvitti

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat