Kuva: Shutterstock

Juliaa pyydettiin poistumaan kuntosalilta liian paljastavan vaatetuksen vuoksi - ymmärrätkö?

15.09.2020 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julia Marenin treeniasu ei miellyttänyt kaikkia.

Julia Maren kertoo omalla Instagram-tilillään siitä, kuinka häntä eräänä päivänä pyydettiin poistumaan kuntosalilta vaatetuksensa vuoksi. Julkaistussa kuvassa nähdään, että Maren oli pukeutunut treeniliiveihin sekä korkea vyötäröisiin treenitrikoisiin. 

Marenin mukaan häntä kuitenkin lähestyttiin ja häntä kehotettiin laittamaan paita ylleen, mikäli hän haluaa jatkaa treenaamista.

"Tänään kuntosalilla, ilman sen suurempia selittelyjä, minulle sanottiin, että minun tulee poistua, ellen laita paitaa päälleni. Treenini siis keskeytettiin ja monille sanottiin, että he voivat myös lainata minulle paitaa, jos tarvetta on, sillä ilman sitä, en voi jatkaa treeniäni," hän kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä. 

Maren hämmästelee lähestymistä suuresti. Hänen mielestään on outoa, että häneltä vaaditaan peittävämpää pukeutumista samalla, kun vierellä olevat miehet treenaavat täysin ilman paitaa. 

"Tämä todistaa sen, että seksismiä on edelleen. Jos ongelma on siinä, että olen jollain tavalla häiriöksi, miksi vastuu ei ole hänellä, joka niin ajattelee? Tämä on syvään juurtunut asia. Milloin oikein lopetamme naisvartalon seksualisoinnin? Ja milloin olemme siinä pisteessä, että nainen voi tuntea olonsa mukavaksi kuntosalilla juuri siinä vaatetuksessa, jossa hän haluaa olla?"

Marenin julkaisu keräsi hetkessä suuren määrän kommentteja.

"Oletko tosissasi? Ikävä kyllä veikkaan, että et ole ainoa."

"Tämä tarina saa minut ärsyyntymään."

Julkaisun kommentteineen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Isoäiti järkyttyi Disneyn suunnittelemista tekoripsistä lapsille - onko tuote mielestäsi sovelias?

Lue myös: Billie Eilish julkaisi voimaannuttavan videon kokemuksistaan: "Jos vähennän kerroksia, olen l*tka"

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat