Kuva: Shutterstock

Millainen majava olisi lemmikkinä? Villieläinhoitajan hellyttävät TikTok-videot paljastavat

04.11.2020 21:15 - Iiro Myllymäki

Villieläinhoitaja pelasti pienen majavan luokseen ja on jakanut siitä videoita TikTokissa.

Oletko koskaan miettinyt, millainen lemmikki majava olisi? Tuskin, mutta nyt tähänkin on tullut vastaus. Bored Panda kirjoittaa Beave-majavasta, jonka villieläinhoitaja Nancy löysi hylättynä tienvarresta vain kolmen viikon vanhana. Arvellaan, että salametsästäjät ovat tappaneet pienen majavan vanhemmat. Nancy otti Beaven hoitaakseen ja on jakanut siitä videoita TikTokiin.

Videoilta käy ilmi, että sisätiloissakin majava toteuttaa vaistojensa mukaista toimintaa, eli rakentaa patoja. Padon rakentamiseen sopivat mitkä tahansa kotitalouden esineet aina pikkupatsaista kenkiin ja tyynyihin.

- Beave on alkanut rakentaa patoja kotitalousesineillä, mutta ei ole vielä alkanut tehdä patoja pihalla tai vedessä. Se laittaa patoon melkeinpä mitä vain. Kun siivoan sen pois, se vain aloittaa uudestaan, Nancy kertoo.

@beaverbabyfurrylove

Beave is still just using household items to dam. No luck yet with real wood or sticks. Or blocks in this case. ##fyp ##ShowUpShowOff ##yougotthis

♬ original sound Beave

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

@beaverbabyfurrylove

Anatomy of Dam Building 101. Start by moving any object you can find to the door. ##DoItBold ##dialitforward ##animalsdoingthings

♬ original sound - Beave

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Majavan on määrä pysyä Nancyn hoteissa noin kahden vuoden ajan, ja sitten se voidaan vapauttaa luontoon. Majavat oppivat normaalisti vanhemmiltaan kaiken tarvittavan, joten nyt Nancyn on täytynyt opettaa majavaa muun muassa syömään.

Lue myös: Majava meni jouluostoksille ja jätti jälkeensä sekasotkun - katso hitiksi nousseet kuvat

Lue myös: Tiesitkö, että syöt majavan peppueritettä? Lue lista asioista, joita laitat suuhusi tietämättä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat