Kuva: Shutterstock

Seksikolumnisti masturboi kahvitauoilla - näkee tavassa monia hyviä puolia

13.03.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nadia Bokody kertoo, että tapa on nostanut hänen keskittymiskykyään sekä tehnyt hänestä aurinkoisemman.

Työpaikalla on hyvä pitää välillä taukoja. Usein ihmiset viettävät ne esimerkiksi kahvin äärellä, mutta seksikolumnisti Nadia Bokody on löytänyt itselleen rentouttavamman tavan poistaa työpaineita.

Bokody nimittäin kertoo masturboivansa kahvitauoilla.

- Istun työpöydälläni ja tunnen itseni jännittyneeksi. Minulla on terve libido, ja kun kirjoitan ja luen seksistä työkseni, saattaa se lisätä himoja, Bokody kirjoittaa ja jatkaa:

- Joten en pidä tavallisia kahvitaukoja enkä mene töissä kahville, vaan menen masturboimaan. Kyllä, masturboimaan. Hinkutan itseäni kesken työpäivän. Kun muut kollegani ovat kiireisiä poltellessaan sähkötupakkaa ja tekevät reissuja kahviloihin jonottamaan, minä nautin omasta ajastani

Seksikolumnisti saattaa myös lounastauoilla suunnata kotiin leikkimään vibraattorinsa kanssa ja selailla pornosivuja - kyseinen tapa poistaa hänen mielestään hyvin stressiä.

Bokody kertoo, että tapa on nostanut hänen keskittymiskykyään sekä tehnyt hänestä aurinkoisemman. Kun hän on masturboinut, jäljellä olevat työtehtävät sujuvat sen jälkeen hyvin.

Bokody myös muistuttaa, että masturboimisesta on tieteellisestikin todistettua hyötyä. Esimerkiksi The Journals of Sexual Medicine -julkaisun tekemän tutkimuksen mukaan orgasmit ovat aivoille parempia virkistyskeinoja kuin tavalliset mentaaliharjoitukset, kuten sudokut.

Juttu julkaistu alun perin toukokuussa 2019.

Lue myös: Päivittäinen masturbointi kannattaa! 5 mittavaa terveyshyötyä

Lue myös: Nyt on aika nauttia! Masturbointi on kuihtuneen seksielämän pelastus

Lue myös: Kuinka paljon masturbointi kuluttaa kaloreita? Tutkimus paljasti

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat