Kuva: Shutterstock

"Minua ei enää katsota silmiin" - Baarimestari lihoi, ja asiakkaiden käytös muuttui radikaalisti

30.06.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Baarimestarin TikTok-videosta on tullut hitti, ja monet ovat jakaneet kommenteissa vastaavia kokemuksiaan.

Baarimestarina työskentelevä Cassidy Lane on jakanut TikTokissa kokemuksensa siitä, miten lihominen on vaikuttanut siihen, miten asiakkaat häneen suhtautuvat. Nainen kertoo, että aiemmin hän koki etuoikeutta hoikkuudestaan, mutta tilanne on muuttunut nyt dramaattisesti.

- Työssäni ulkonäkö vaikuttaa paljon, oli kyse sitten tipeistä tai siitä, miten ihmiset kohtelevat sinua. Se on fakta. Voin kertoa, että koko elämäni muuttui, kun aloin saada apua syömishäiriööni ja näin ollen aloin lihoa pandemian jälkeen, Lane sanoo TikTok-videolla.

Kokemuksestaan kertominen saa naisen kyyneliin.

- En olettanut, että alkaisin itkeä, mutta ihmiset eivät enää edes katso minua silmiin. He eivät ole kohteliaita, etenkään miehet, Lane sanoo.

Baarimestari kertoo, että aiemmin asiakkaat rupattelivat hänen kanssaan, kun hän kysyi heiltä kuulumisia. Nykyään juttutuokiot ovat harvinaisempia, vaan asiakkaat vain tekevät tilauksensa kylmänviileästi.

- Määrittääkö ulkonäköni arvokkuuteni aina tästä eteenpäin? Lane kysyy tunteikkaan videon päätteeksi.

Video on lähtenyt leviämään TikTokissa, ja sitä on katsottu jo yli 6,6 miljoonaa kertaa. Se on kerännyt yli miljoona tykkäystä. Videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Videon kommenttikentässä monet ovat jakaneet vastaavanlaisia kokemuksiaan.

”Painoni on heittelehtinyt koko elämäni. Minua kohdellaan huomattavasti ystävällisemmin, kun painan vähemmän.”

”Ja laihat tytöt vielä miettivät, miksi tarvitsemme kehopositiivisuusliikettä. Meitä ei kohdella ihmisinä painomme takia.”

”Painoni on pudonnut ja lisääntynyt monia kertoja syömishäiriöni takia. Ihmiset aina kohtelevat minua paremmin, kun olen pienempi.”

Lue myös: Miltä Disney-prinsessat näyttäisivät pluskokoisina? Taiteilijan piirrokset ihastuttavat

Lue myös: Nainen esitteli korona-ajan muuttamaa vartaloaan TikTokissa - sai lukuisia tappouhkauksia

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat