Kuva: All Over Press

How I Met Your Mother -sarjasta tehdään spin-off -sarja! Katso, millainen on How I Met Your Father

11.08.2021 23:15 - Senja Rapila

Uuden sarjan pääosassa tullaan näkemään näyttelijä Hilary Duff.

Hittisarja How I Met Your Mother on saamassa jatkoa spin-off -sarjan muodossa. HIMYM:in tarinan päättänyt, sarjan viimeinen tuotantokausi näki päivänvalon seitsemän vuotta sitten. 

Hulu-suoratoistopalvelu on paljastanut, että uudessa How I Met Your Father -sarjassa tullaan kuulemaan, kuinka sarjan päähahmo Sophie tapasi lapsensa isän. 

Uudessa sarjassa tullaan näkemään uusia kasvoja, mutta myös vanhoja tuttuja. Sarjan pääroolissa tullaan näkemään näyttelijä Hilary Duff. Muita sarjan näyttelijöitä ovat E! Online -sivuston mukaan Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran sekä Suraj Sharma.

How I Met Your Mother -sarjasta on tehty jo yksi spin-off -sarja: How I Met Your Dad. Kyseinen sarja ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen ja se lopahti ennen aikojaan. Sarja ei tullut edes laajempaan levitykseen, sillä pilottijaksoa ei pidetty tarpeeksi kiinnostavana.

Hilary Duff nähdään sarjan pääosassa. (kuva: All Over Press)

Chris Lowell näyttelee tietojen mukaan sarjassa "isää". (kuva: All Over Press)

Monet fanit ovat spekuloineet, voisiko tulevan sarjan "isä" olla legendaarinen Barney, sillä hän sai HIMYM:in päätösjaksossa lapsen. Äidin identiteettiä ei koskaan paljastettu.

Yksi ongelma spekulaatioissa on kuitenkin se, että Barney sai tyttölapsen nimeltä Ellie. On kerrottu, että uudessa How I Met Your Father -sarjassa äiti Sophie kertoo tapaamistarinaa pojalleen.

How I Met Your Mother on ollut hittisarja monessa maassa. (kuva: All Over Press)

Lue myös: American Pie -tähti Jason Biggs katuu: Kieltäytyi roolista sarjassa, joka myöhemmin kahmi palkintoja

Lue myös: How I Met Your Mother -sarjan lopetus jakoi mielipiteet - yksi päätähdistä otti kantaa ratkaisuun

Lue myös: How I Met Your Mother -sarjan luoja ylistää pohdittua faniteoriaa: "Onnittelut!"

Lähde: E! Online, TV Line

Kilpailut

Uusimmat