Kuva: AOP

How I Met Your Mother -sarjan luoja ylistää pohdittua faniteoriaa: "Onnittelut!"

13.03.2017 18:15 - Senja Rapila

Faniteorian mukaan sarjassa esiteltyjen hahmojen kaksoisolennot ovat sellaisia, millaisia sarjan hahmot haluaisivat todella olla.

Eräs Reddit-käyttäjä on keksinyt teorian siitä, että How I Met Your Mother -suosikkisarjassa esitellyt päähenkilöiden kaksoisolennot olisivat jokaisen henkilöhahmon versioita siitä, mitä he haluaisivat olla tai millaisia heidän pitäisi olla. Jos et muista millaisia sarjan hahmojen kaksoisolennot olivat, verestetään hieman muistia:

Robin: Sarjassa Robinin kaksoisolento on lesbo Robin. Faniteorian mukaan lesbo Robin on maskuliininen versio Robinista, jollaiseksi hänen isänsä olisi halunnut hänet kasvattaa. Osa Robinista siis toivoisi, että hän olisi pysynyt maskuliinisena ja poikamaisena.

Marshall: Viiksekäs Marshall ei ole pelkästään lakimies, mutta hänellä kasvaa myös törkeän näköiset viikset, jollaisia Marshall ei pystyisi koskaan kasvattamaan itse. Vuonna 2002 tämä oli Marshallille pelkkä haave, sillä hän ei ollut tuolloin edes opiskelemassa lakimieheksi.

Lily: Strippari Lily edustaa sitä osaa Lilystä, joka haluaa tuoda esille tuhmaa puoltaan, eikä halua huolehtia äidin velvollisuuksista tai siitä, että pitäisi olla vastuullinen. Hän vain haluaa heittäytyä villiksi!

Ted: Meksikolainen painija Ted on miehekäs ja cool versio Tedistä. Meksikolaisen painija Tedin ystävät ihailevat tätä, koska hän ei luennoi, vaan taistelee robotteja vastaan.

Barney: Hedelmällisyys-spesialisti Barneyn uskotaan olevan Barneyn kaksoisolento sen vuoksi, että hän voi tuijotella naisten haaroväliä päivät pitkät ilman tuomitsemista.

Sarjan luoja ylistää teoriaa

Sarjassa Robinia näyttelevä Cobie Smulders kommentoi Huffington Postille, että uskoo tämän faniteorian olevan hyvinkin mahdollinen. Myöhemmin Smuldersin kommentin jälkeen suosikkisarjan luoja Carter Bays kertoi kantansa tähän faniteoriaan Twitterissä, ylistäen sen keksinyttä henkilöä.

"Kuka ikinä julkaisikin tämän Ensisilmäyksellä-teorian: Onnittelut! Suklaatehdas on sinun!" hän kirjoitti julkaisuunsa.

Kevyesti pääteltynä faniteoria on voinut osua nappiin, ja Carterin suklaatehdas-viittaus liittynee jollain tavalla Jali ja suklaatehdas -elokuvaan.

Voit katsoa Carterin twiitin alapuolelta.

.

Näyttelijä Cobie Smulders. (kuva: AOP)

Kerroimme myös viime vuoden lopussa siitä, kuinka suosikkisarja How I Met Your Mother on saamassa tulevaisuudessa jatkoa. Uusi sarja tulee kertomaan saman tarinan perheen äidin näkökulmasta

Lähde: Huffington Post

Lue myös: How I Met Your Mother -näyttelijä avautuu keskenmenosta: "Synnytin hänet olohuoneen lattialle"

Lue myös: Fani laski: Näin paljon Ensisilmäyksellä-sarjan Barney Stinson todella tienasi

Kilpailut

Uusimmat