Kuva: Shutterstock

MTV: Euroopassa leviävät oudot neulahyökkäykset - sadat tulleet tahtomattaan piikitetyksi yökerhossa

03.06.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Hyökkäyksiä on tehty monissa eri maissa.

MTV uutisoi, että ympäri Eurooppaa yleistyvät oudot neulahyökkäykset, joissa uhrit ovat tulleet yökerhossa piikitetyksi tahtomattaan ja usein myös huomaamattaan.

Mtv:n mukaan jotkut uhreista ovat huomanneet neulan jäljen ja mustelman ihollaan vastan kotiin päästyään ja ihmeteltyään tokkuraista oloaan.

Artikkelissa jatketaan, että hyökkäyksistä tiedetään toistaiseksi varsin vähän. Tekijä tai tekijät sekä tekojen motiivit ovat vielä tuntemattomia. Kaikkien uhrien kohdalla ei myöskään ole selvää, mitä heihin on piikitetty vai onko mitään. Ainakin kahden uhrin kohdalla verestä on kuitenkin löydetty voimakasta nukutusainetta, gammahydroksivoihappoa.

Tapauksia on raportoitu ainakin Ranskassa, Hollannissa, Iso-Britanniassa ja Belgiassa. Yhteensä tapauksia on kertynyt jo yli 300. Erityisenä huolena neulahyökkäyksissä on tartuntatautien kuten hepatiitin tai HIV:n leviäminen.

Lue myös: Onko terveellistä nauttia lasi viiniä päivässä? Lääkäri tyrmää myytin eteläeurooppalaisen alkoholikulttuurin turvallisuudesta

Lue myös: Huumeidenkäytöstä kritisoitu Euphoria voikin vaikuttaa päinvastoin: "Naiivia luulla pystyvämme suojelemaan"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat