Kuva: Shutterstock

3 horoskooppimerkkiä, joita joulukuu ei suosi - onko omasi joukossa?

30.11.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kaikille merkeille joulukuu ei tule olemaan pelkkää ilon juhlaa.

Marraskuu lähenee loppuaan ja joulukuu kolkuttelee jo ovella. Monille joulukuu on ihanaa aikaa, mutta monille se voi olla myös kova stressin ja huolen paikka, jos esimerkiksi omaa aikaa rauhoittua ei löydy. Erityisesti kolmelle horoskooppimerkille joulukuu ei ole välttämättä sitä kaikkein levollisinta aikaa.

1. Härkä

Joulukuu saattaa olla härälle oikea aika asettaa hieman rajoja. Jos selkeitä rajoja ei ole asetettu läheisiin ihmissuhteisiin, on tämä kausi täydellinen aika tehdä asialle jotain. Härälle on ominaista ojentaa innokkaasti auttava kätensä, mutta toisinaan läheiset saattavat tätä hyödyntäessään tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. Tässä kuussa on tärkeää näyttää, ettei tämä merkki salli epämukavaa käytöstä. 

2. Kauris

Tätä merkkiä rohkaistaan pohtimaan omia ajatuksiaan ja rituaalejaan. Kauris nauttii vapaudesta ja seikkailusta suljettujen ovien takana, joten nyt ei ole aika kieltäytyä niistä, vaikka niitä joutuisi toteuttamaan yksin. Oman ajan ottaminen voi nyt vapauttaa kauriin oloa. Tämän merkin kannattaa luopua huonoista ja vanhoista tavoistaan ja korvata ne sen sijaan uusilla ja paremmilla tavoilla. Tämä voi olla raskasta, mutta kannattaa lopulta. 

3. Rapu 

Tämän merkin kannattaa keskittyä työhönsä ja vanhoihin tapoihinsa. Vaikka onkin tärkeää sallia vaihtelua ja vapautta jokapäiväiseen elämään, on nyt tärkeää muistaa, että jonkinlaista rakennetta kannattaa päivissään kuitenkin noudattaa. Pienet rituaalit auttavat tätä merkkiä lopulta toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, joten jos rapu on kaivannut lisää kurinalaisuutta elämäänsä, on nyt aika toteuttaa se.  

Lue myös: Kun 3 horoskooppia päättää jotakin, heidän päätään on mahdoton kääntää - kuuluuko merkkisi itsepäisiin?

Lue myös: 3 horoskooppimerkkiä, jotka rakastavat paistatella parrasvaloissa - onko omasi joukossa?

Lue myös: Vähiten yhteensopivat horoskoopit listattiin - katso, keiden kanssa omat kemiasi eivät kohtaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat