Kuva: Shutterstock

Volodymyr Zelenskyin vierailu vaikuttaa Helsingissä liikennejärjestelyihin - katso poikkeukset

03.05.2023 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Vaikutukset liikenteeseen näkyvät lähinnä Helsingin keskustassa.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on parhaillaan vierailulla Helsingissä. Poliisi turvaa tilaisuutta, mikä aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä myös Helsingin ydinkeskustan liikennejärjestelyihin.

Poliisi tiedottaa sivuillaan, että liikenteen poikkeusjärjestelyt jatkuvat aina iltakahdeksaan saakka. Pääasiassa vaikutusta on juuri ydinkeskustan alueella.

Pohjoisesplanadi suljetaan klo 20 asti kokonaan. Eteläesplanadilla poikkeuksia liikennöintiin ei ole luvassa. 

Katajanokalle reitit ovat puolestaan rajatut. Katajanokalle pääsee tällä hetkellä Kanavakadun kautta, kun taas Mariankadun ja Päävartiontorin puoleiset reitit ovat suljettuina. Pohjoisrannasta Helsingin keskustan ja Etelä-Helsingin suuntaan pääsee ajamaan Aleksanterinkatua pitkin ja Olympiaterminaaliin suuntaville puolestaan suositellaan Tehtaankadun reittiä.

Yleisesti ottaen poliisi pyytää matkustamiseen erityistä malttia ja tarkkaavaisuutta. Turhaan keskustaan ei tällä hetkellä kannata edes lähteä poukkaroimaan.

- Vahvasti suosittelen välttämään keskustassa ajamista tai ainakin varaamaan tarpeeksi aikaa matkustamiseen, poliisi kehottaa tiedotteessaan.

Lue myös: Tulevaisuudessa sähköpotkulautaa ei välttämättä viskata mihin tahansa - pysäköintirajoitukset käsittelyssä

Lue myös: Moni saa nyt aidolta kuulostavan puhelinsoiton - kyseessä on kuitenkin pirullisen älykäs huijaus

Kilpailut

Uusimmat