Kuva: Shutterstock

Pakollinen muutos Yle Areena -sovellukseen astui tänään voimaan

12.12.2023 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Muutos koskee Areenan mobiilisovellusta.

Yle Areena -mobiilisovellukseen on tänään tullut pakollinen muutos, sillä Areenan sovelluksen käyttö vaatii jatkossa kirjautumisen Yle Tunnuksilla. Aikaisemmin Areenan sisältöjä on pystynyt aiemmin katsomaan ilman sisäänkirjautumista. Muutos ei koske verkkoselaimen kautta katselua.

Yle kertoo, että tavoitteena on, että sen palveluja käytetään ensisijaisesti kirjautuneena ja mobiilisovelluksen kirjautumisvaatimus on ensimmäinen askel tähän suuntaan. Jatkossa esimerkiksi suppeammille yleisöille tehdyt sisällöt ja saavutettavuus paranevat.

"Sieltä löytyy osuvampaa, itselle mielekästä sisältöä nopeammin ja helpommin. Voi myös palata tärkeiden sisältöjen ääreen, voi saada sisältösuosituksia, jotka ovat osuvampia ja se ymmärtää käyttäjän tarpeita paremmin", Ylen strategia- ja asiakkuusjohtaja Marit af Björkesten sanoo.

Mobiilisovellukset käyttäjät saavat ilmoituksen sovelluksen kautta, kun se alkaa vaatimaan kirjautumista. Osalle viesti on voinut jo tulla. Tarkempi aikataulu riippuu eri laitteiden sovelluskaupoista.

Lue myös: Alkoholittomat oluet testissä, kaksi olutta nousi ylivoimaiseen voittoon - "Erinomainen janojuoma"

Lue myös: Kultainen Venla -finalistit valittiin - kaksi tv-sarjaa keräsivät eniten ehdokkuuksia

Lue myös: Behmille eniten Emma-ehdokkuuksia - kaikkiaan palkintoja jaetaan 21:ssä eri kategoriassa

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat