Kuva: SHUTTERSTOCK

MobilePay sai uuden ominaisuuden: 'Käyttäjämme ovat toivoneet jo pitkään'

19.06.2024 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

MobilePaylla voi nyt siirtää rahaa myös Norjaan ja Tanskaan.

MobilePaylla on tästä päivästä lähtien mahdollista siirtää rahaa Suomen, Norjan ja Tanskan välillä puhelinnumeroa käyttäen, kertoo MobilePay tiedotteessa. Kyseinen uusi palvelu on askel kohti Vipps MobilePayn tavoitetta rakentaa yhteinen pohjoismainen mobiililompakko. Myöhemmin syksyn aikana kyseinen palvelu lanseerataan myös Ruotsiin.

- Käyttäjämme ovat jo pitkään toivoneet helppoa tapaa lähettää rahaa Pohjoismaiden sisällä. Pystymme nyt tarjoamaan ratkaisun, joka on käyttäjillemme erittäin helppo – rahansiirto maiden välillä käyttäjältä käyttäjälle tapahtuu samalla tavalla puhelinnumeron avulla, kuin MobilePayssa muutenkin. Tämä ei vaadi sen monimutkaisempaa prosessia tai esimerkiksi käyttäjän IBAN-numeroa, Vipps MobilePayn maajohtaja Perttu Kröger sanoo.

Palvelu ei kuitenkaan ole täysin ilmainen, vaan siirto maiden välillä maksaa neljä prosenttia siirrettävästä summasta. Tämä ilmoitetaan käyttäjälle selkeästi ennen maksun suorittamista. Myös pankki veloittaa valuutan vaihdosta hinnastonsa mukaisesti. Sen sijaan rahan vastaanottaminen on maksutonta.

- Rahansiirto MobilePayn kautta on todella yksinkertaista, olit sitten jakamassa ravintolalaskua pohjoismaisten ystävien kesken tai lähettämässä rahalahjaa toisessa maassa asuvalle sukulaiselle, Kröger kertoo.

Aluksi uusi ominaisuus on käytössä vain käyttäjien välillä. Tulevaisuudessa siirrot ovat mahdollisia myös yrityksille.

Lue myös: MobilePayn uusi versio toi mukanaan kaivatun ominaisuuden - katso mikä kaikki muuttui

Lue myös: MobilePayn uusi versio kompastui heti teknisiin mokiin: "Pahoittelemme tilannetta"

Lähde: MobilePay

Kilpailut

Uusimmat