Suomalainen prostituoitu kertoo: Tällainen on päiväni

17.02.2012 19:45 - Katariina Näreaho

Radio Cityllä vieraillut suomalainen ilotyttö kertoi, kuinka hänen normaali päivänsä kulkee.

Torstaina Katja Ståhlin ohjelmassa keskusteltiin aiheesta, josta yleensä uutisoidaan pelkästään toinen näkökulma. Suomalainen 22-vuotias ilotyttö Susu kertoi kuitenkin oman puolensa prostituoiduista.

18-vuotiaana seksityöläisenä aloittanut nainen on toiminut alalla jo neljä vuotta, mutta viimeisen puolentoista vuoden aikana hän on tehnyt sitä enemmän. Tämän lisäksi nainen toimii dominana Studio Villi-Irassa.

Ståhl tiedusteli Susulta, kuinka tämän päivät oikein kuluvat. Hän kertoi, ettei nuku pitkälle päivään vaan nousee aamulla ja käy suihkussa. Tämän jälkeen on luvassa siivousta, jos siivottavaa on.

- Katson sähköpostit ja hoidan tietokoneasiat alta pois.

Susu hoitaa työnsä netin kautta. Hänelle tulee paljon sähköpostiin yhteydenottoja ja kysymyksiä. Lisäksi päivät kuluvat puhelimeen vastaillessa, sillä työpuhelimeen saatetaan soittaa päivässä jopa 130 kertaa. Tyypillisin kysymys asiakkailta on: "Paljon maksaa?".

Susulla on kaksi puhelinta joita hän kantaa koko ajan mukanaan. Toiseen tulevat henkilökohtaiset puhelut ja toinen on pelkästään työkäyttöön.

Vapaa-ajallaan Susu kertoo rentoutuvansa ja kuuntelevansa musiikkia. Baariin tai  yökerhoon mennessään hän ei kuitenkaan ole myytävänä - se on hänen vapaa-aikaansa. Hän ei myöskään lähde "saalistamaan" miehiä.

- En lähde sinne ketään jahtaamaan. Jos tulee joku mukava mies vastaan, saatan viettää aikaa hänen kanssaan. Jatkoille en kuitenkaan yleensä kutsu, nainen kertoi haastattelussa.

The Voice ja Radio City kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat